Az oroszlánszelídítő szembenézett a fenevaddal

2019. április 09. 22:03

Bernard-Henri Lévy egy szánalmas, ostoba, beképzelt lófaszjóska.

2019. április 09. 22:03
Gulyás Márton
Mérce

„Bernard-Henri Lévy a tipikus Nyugat-európai gőg és önteltség példaképe: legalább tájékozódott volna előzetesen az érintettektől, hogy mik a valódi problémák ebben az országban, legalább igyekezett volna ezt a lehetőséget számukra is kiterjeszteni (vitte volna magával Lovász Lászlót, vagy másokat – hívta volna nyilvános vitára Orbánt, hogy ne kettejük kvaterkázása legyen az esemény). De nem, neki a gyarmattartó attitűd volt az adekvát. Elnéz a perifériára, és megpróbálja a »barbár« Orbánt jobb belátásra bírni, hiszen tudja ő, hogyan kell beszélni az ilyen »zsebdiktátorokkal«!

Szánalmas, ostoba, beképzelt lófaszjóska.

Ez nem segítség, ez nem szolidaritás, hanem a magyar emberek szenvedésén elnyert önfényezés, amit kiválóan tud majd értékesíteni Franciaországban és szerte Európában: az ember, aki megpróbálta térdre kényszeríteni a »kelet-európai diktátort«! Néhánnyal több teltházas előadást már most beírhat a naptárába, és persze Orbán is jól járt, hiszen fogadta a »civilizáció-felkent-hírnökét«, tehát annyira szar alak mégsem lehet! Win-win!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 11. 13:56
Ez a guJás a jakappéterek, fegyőrök, dobrevők-dobverők szintje. Hülyék mind mint a segg.
Vakfolt
2019. április 11. 08:57
"vitte volna magával Lovász Lászlót" Hát attól sokkal jobb lett volna, valóban. Ja, nem.
OberEnnsinnen
2019. április 10. 16:29
"„Bernard-Henri Lévy legalább tájékozódott volna előzetesen az érintettektől," Hát, ebből kimaradtál, Márton, de ez QVALITÁSokkal is megesett már, nem hogy olyannal, mint te...
luzitanxaver
2019. április 10. 15:55
Vak tyúk is talál szemet - ha máshogy nem is, részben. Ennek az igazságtartalma pl. konkrétan 100%-os: "Bernard-Henri Lévy a tipikus Nyugat-európai gőg és önteltség példaképe" A többit hagyjuk. Meg azt is, hogy természetesen már megint nem sikerült helyesírni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!