Az algoritmus

2019. április 04. 19:32

Miért látod ezt a hirdetést? Mert 18 és 99 év közti magyar állampolgár vagy, akit úgy gondolunk, hogy érdekelhetne a következő: Hungarian Socialist Party.

2019. április 04. 19:32
Kurtz ezredes
Tutiblog

Szia, Kurtz ezredes! Úgy látjuk, nemrég megváltoztattál valamit az adatlapodon. Szeretnénk, ha tudnád, hogy mi, itt a facebooknál azon dolgozunk, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed!

Miért látod ezt a hirdetést? Mert 18 és 99 év közti magyar állampolgár vagy, akit úgy gondolunk, hogy érdekelhetne a következő: Hungarian Socialist Party. Dehogy van ez összefüggésben a közelgő EP-választásokkal, mi nem avatkozunk bele külföldről az ilyesmibe.

Csak úgy véletlenül pont szólunk most, hogy fergeteges forró LMBTQ-buli várható péntek este Budapest belvárosában, egy általad sosem látogatott helyen. Tele lesz tüzes láncos fiúval! Hátha érdekel, de ezt természetesen nem abból gondoltuk, hogy tegnap megint poénbuzultatok a hetero haverjaiddal a privát messengereteken, meg It’s ok to be gay videoklippet küldözgettetek egymásnak.

Ez csak afféle szerény sejtés a részünkről. Itt a link, klikkolj rá, és akkor látod a többi, hozzád hasonló érdeklődésű melegfiút is! Nem, most nem érdekel minket, hogy 10 éve, amikor regisztráltál, itt is beállítottad, hogy a lányok érdekelnek, sőt, még az akkori csajoddal is kapcsolatban voltatok. Hátha azóta mégis átpártoltál a kukira, noha természetesen dehogyis meggyőzéssel terjed, de azért csak próbáld ki!

Németországi munkák. Menő most nagyon. Ha mondjuk van szír nagycsaládod, talán még dolgozni se kell!

Amnesty, TASZ! Be sem lájkoltad őket, de minden posztjukat első helyre dobjuk? Ez azért van, mert az 1 százalékról okosan kell döntened, nem árt, ha megismerkedsz a világ bátraival, a harcos jogvédőkkel, akik szeretnének börtönbe csukni téged azért, mert kiröhögöd a női ruhába öltözött férfiakat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2019. április 05. 11:29
Kezd kikopni a dauer a demokratakbol, mar az ordenare szintet utottek meg. Jonne az az IFA plato is, de a nyugati demokratak meg nem tankoltak ide, be. Facebookos deszantosok teszik a dolgukat, addig is. Az igazi vilag szebb, mint a rank* eroltetett virtualis. *Mar akire...
szavaztam
2019. április 04. 22:17
bagyjából ez a helyzet csak tul kevesen látják...
Minnie
2019. április 04. 21:25
örülök, hogy sok éve megszümtettem azt a förmedvényt.
Kiscsillag
2019. április 04. 21:11
A Soroscsicskák fizetett hirdetésekkel próbálkoznak. Ingyen a kutyának sem kellenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!