Nagy respect Noárnak

2019. június 30. 10:19

Energiára van még szükség a néphülyítő kormánypropaganda leállításának kikényszerítéséhez.

2019. június 30. 10:19
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nagy respect Noárnak, Molnár Áronnak, aki a Volt fesztivál meghívottjai közül egyedül lemondta a fellépést az agymosó kormánypropaganda miatt. Arra kért minden fellépőt, hogy mondják be a mikrofonokba, propagandamentes fesztivált szeretnének. Ha valaki Önök közül volt kint, kérem írja meg, hány művész tett eleget a felkérésnek.

Az eredményből következtetéseket lehet levonni arról, hogy mennyi energiára van még szükség az ellenzéki magyarok előtt álló legnagyobb feladathoz: a néphülyítő kormánypropaganda leállításának kikényszerítéséhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2019. július 01. 15:43
Most akkor mi is van a 680 000 aláírással ? Hol is landoltak a személyes adatok ??
villogókékfog
2019. július 01. 09:31
Szerintem el mehetsz a picsába
ellenforradalmár
2019. július 01. 08:42
"Arra kért minden fellépőt, hogy mondják be a mikrofonokba, propagandamentes fesztivált szeretnének..." A fellépő "művészek" ne játsszák az agyukat, és ne fejtsenek ki politikai propagandát más rendezvényén! Viszonylag egyszerűen megoldható, szerződésbe kell foglalni, hogy ilyen esetben ugrik a gázsi.
Volo
2019. június 30. 20:17
És már ki is ürült a fesztivál helyszín, mindenki hazautazott, mikor megtudták,nem lesz Noár. Ja, nem. Le sem szarták ( azaz, de! ) Noárt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!