Az EP-választás tanulsága: a Soros-hálózat nem vész el, csak átalakul

2019. június 03. 22:33

2019. június 03. 22:33
Németh Gábor
Blogstar

„Mielőtt belevágnék az EP-választási eredmények értékelésébe, röviden reagálnék az első itteni posztom körüli negatív hangokra. Visszautasítom azt a ballib vélekedést, hogy „váratlan pálfordulásommal” most „elhagyom a süllyedő hajót”. Egyrészt azt a bizonyos „hajót” 5 éve hagytam el, másrészt ennek elsődleges oka a munkáltatóim etikátlansága és bevándorláspárti politikája volt, ami ellen úgyszint hangosan kiálltam már azelőtt, hogy Fidesz-támogató lettem volna.

MSZP

Mivel 5 évvel ezelőttig főállásban, sok alkalmazottal dolgoztam ennek a pártnak vezető kommunikátorként, így számomra a szocik csúfos lebőgése volt a legizgalmasabb téma a múlt héten. Tavaly áprilisban beszélgettem egy elnökségi taggal a pártból, aki elhűlve mesélte, hogy saját, friss tapasztalatai alapján sem legenda, hogy mindent Soros György irányít a ballib oldalon, sőt... Elmondta, hogy őszintén meglepte, mikor szembesült azzal, hogy a Fidesz nem a levegőbe beszél. Én nyilván átéreztem, hogy milyen csalódni azokban, akiknek eleinte mindent elhiszel. Ennek az MSZP-vezetőnek (nem hozom kínos helyzetbe a neve leírásával, mivel magánbeszélgetésünk során nyílt meg a témában) persze nem közvetlenül jöttek a Soros-parancsok. A rendszer állítása szerint ennél sokkal nagyobb és jobban szervezett: Soros Györgyhöz köthető "civil" szervezetek jelentek meg a környezetében, amint politikai tényezővé vált. Meglepetésére ezen szervezetek képviselői utasításokat fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy mit kommunikáljon, képviseljen, kikkel dolgozzon együtt. Hamar kiderült számára az is, hogy ezekre a határozott sugalmazásokra "nem tanácsos" nem odafigyelni - ezt párttársai hamar nyomatékosították ugyanis.

Ám a Soros-hálózat nyilván elengedte a szocikat, akik kudarca lényegében az MSZP, mint politikai tényező megszűnését jelenti. Ebben hatalmas szerepe volt annak, hogy a szocik bénán hajtották végre a felsőbb utasításokat: ajtónak szaladtak, fetrengtek a földön, többszörösen megerőszakolták a magyar nyelvet, patkányoztak - joggal bőgtek le véleményem szerint, és innen nem is fognak már felállni.

Ám máris itt az utánpótlás:

DK ÉS MOMENTUM

E két párt lényegében az új MSZP-SZDSZ mintájára készült el a háttérhatalom műhelyeiben. Lehet ezen nevetni, de elég megnézni, hogy kommunikációjuk, üzeneteik milyen mértékben egyeznek meg nyugati elvbarátaikéval. Nyilván egyazon elfajzott, értékvesztett politikai-hatalmi konstrukciót takarják a "nyílt társadalom" és az "európai egyesült államok"-kifejezések.

Ezen pártok és az őket mozgató erők egy olyan társadalomban érdekeltek, ahol az egyéneknek nincsenek gyökereik, ahol minden emberi, természetes, őstől való kötelék felbomlik, minden életösztön elkorcsosul.

A globális nagytőke és végrehajtói, a régi gyarmattartó, bevándorláspárti politikusok miben érdekeltek? A gyenge akaratú, hitetlen, minden közösségszervező erőtől megfosztott biorobotok "társadalmában". Akinek van hite, családja, nemzete, annak nem a termelés és fogyasztás kettőse lesz az elsődleges mozgatórugója. A nemzetét szerető, a családját védelmező, a hitét tartó, a kultúráját ápoló, a történelmére emlékező polgár a brüsszeli elit számára nem hasznos erőforrás.

JOBBIK ÉS LMP

A Jobbik és az LMP bukása nem okozhatott meglepetést a józan szemlélőnek. Mindkét párt tagságát és identitását vesztette, önfeladásukért pedig kvázi megszűnésükkel fizettek. Tiszta helyzet, ám azt meg kell jegyeznünk, hogy míg az LMP egyenes gerinccel, beismerve ezt bukott el, addig a Jobbik az EP-választás "legnagyobb győztesének" nevezi magát. Erről csak ez jut eszembe:

FIDESZ

Számomra a legkisebb meglepetést a Fidesz győzelme okozta. A magyar választók képesek voltak tanulni más, épp felszámolás alatt álló nemzetek hibáiból.

Nekünk nem volt szükségünk robbantásokra, gázolásokra, komplett koncerttermek halomra gyilkolására ahhoz, hogy határozottan kiálljunk a valódi európai értékek mellett, a zsidó-keresztény kultúránk és az erős nemzetállamok szövetsége mellett, a tomboló, vegytiszta őrülettel szemben.

(Szintén nem okozott meglepetést, hogy azok, akik a demokratikus normákat kérik számon másokon, gratulálni képtelenek a győztesnek. De ez már egy másik történet.)

Következő bejegyzésemben terveim szerint írni fogok az önkormányzati választásokról, mert arról lesz néhány izgalmas sztorim.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2019. június 04. 14:29
Nem zsidó, csak keresztény. Abból is volt keresztény.
billwilson
2019. június 04. 06:54
bazmeg :DD
áfonya
2019. június 04. 05:39
Elvtársak nyugatra futottak 1989 után , maguk körül mindent letaroltak ,újabb kiaknázatlan területet meghódítsák , most döntik a nyugati nagy tőkét betolakodók segítségével.
áfonya
2019. június 04. 05:28
Elvtársak nem változtak , már a kádári időkben a kommunista párt a bűnök takarója volt , 1989 után takaró váltás volt a régi kopott átlátszó lett lerúgták magukról ... az új nagy nagy tőkés lepel alatt gazdagodhattak igazán ... de miből ,hát megint a magyar nép az állam vagyonából . Magyar népet tovább a kommunista "jó lét " alá nyomnák ...... elvtársak nem merülnek a "jó létbe" csak hirdetik nyugatról ugatják kelet felé , nyugati nagytőkés életet szeretik . Alig 30 éve pedig a tőkét döntötték .. aha maguk felé ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!