Nagy mulatság együtt lenni annyi meleggel

2019. július 09. 09:43

Ami fönt van, az szivárog lefelé; a homofóbia is így kerül be a véráramba, a zsigerekbe.

2019. július 09. 09:43
Karafiáth Orsolya
24.hu

„Lenyűgöz a kirekesztők, a folyamatosan ellenségképet gyártók és listázók kettős mércéje, ami ráadásul mankó az előítéleteseknek önigazolásukhoz, gyűlölködésükhöz. Néhány hete ezt a lécet is magasan vitte át Kövér László, aki összemosta a melegeket és a pedofilokat, valamint arról értekezett, hogy egy normális meleg pontosan tudja, hogy nem egyenrangú a többséggel.

De hiába a tiltakozások, hiába az olykor eleresztett visszakozások, magyarázkodások, egyértelmű, hogy mit gondol a hatalom a másságról és az elfogadásról. És tudjuk jól: ami fönt van, az szivárog lefelé; a homofóbia is így kerül be a véráramba, a zsigerekbe, és teszi elviselhetetlenné azok életét, akik a másságuk ellenére szeretnének egyenrangúként élni és itt élni.

Illetve egy darabig bírják, aztán lelépnek, már aki teheti. Egyre többen érzik tűrhetetlennek, hogy másodrangú állampolgárként kezeljék őket. Az utóbbi időben két csodálatos alkotó hagyta el az országot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gallfec
2019. július 09. 11:16
Ez meg : " egyértelmű, hogy mit gondol a hatalom a másságról " ez meg egyértelműen demagóg komcsi duma. Hogy miért? Hát mert én is így gondolom, és még minden helyesen gondolkodó magyar ember. Akik egyrészt többségben vannak a másként gondolkodókkal szemben, másrészt a hatalomhoz az égvilágon semmi közük nincs.
gallfec
2019. július 09. 11:10
" összemosta a melegeket és a pedofilokat " Ebből látszik kristálytisztán, hogy Kövérnek rend van a fejében. Ugyanis mindkét esetben az az ok, hogy emberek nem bírnak megbírkózni valamilyen szexuális aberrációs késztetéssel. Az, hogy melyikkel, az már a törvényekre tartozik. De a két jelenség abszolúte egy tőről fakad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!