Felkészül: Indiana Jones!

2019. július 16. 09:59

A korszellemben nincsen helye (fehér) (heteroszexuális) férfi ikonoknak.

2019. július 16. 09:59
Klesch Dávid
Metszet

„Jó hírem van! Úgy fest a dolog, hogy sikerült megtalálni a felnövő új generáció férfi ikonját Lashana Lynch személyében. Az új filmben ugyanis neki fogja átadni a 007-es pozíciót Daniel Craig, ezzel pedig jelentős előnyt szerezhet Lynch a későbbi részek megkaparintásában. Az indoklás döbbenetesen realista: igazodni kell a korszellemhez. Ebben a korszellemben pedig nincsen helye (fehér) (heteroszexuális) férfi ikonoknak.

Felkészül: Indiana Jones!

Újraolvasva a fenti sorokat elgondolkoztam a gyermekkori kedvenceimen. Most, hogy a Batgirl legfontosabb tulajdonsága, hogy a lányokat szereti, a [SPOILER] Vasember meghalt és az Amerika Kapitányt kiírják, már csak a Tini Nindzsa Teknőcök menekültek meg. Igaz, lehet, hogy csak azért, mert végső soron mutáns állatok, és a szexuális forradalom civil aktivistái MÉG nem jutottak el ahhoz a jogi absztrakcióhoz, hogy az állatok szexuális identitását is felszabadítsák. Még...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!