Ég az Amazonas erdeje, ég a Föld tüdeje

2019. augusztus 26. 08:20

Orbán Viktor ölelkezik a Föld terroristájával, és közben elfordítja a fejét. Elfordította akkor is, amikor leszavazta az uniós klímatervet.

2019. augusztus 26. 08:20
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„A brazil elnök szerint senkinek semmi köze hozzá. Szimbolikus ez a kép, ahogy Orbán Viktor ölelkezik a Föld terroristájával, és közben elfordítja a fejét. Elfordította akkor is, amikor leszavazta az uniós klímatervet arról, hogy az EU legalább 2050-re klímasemleges legyen. És elfordítja most is, ahelyett, hogy felhívná brazil barátjának a figyelmét arra, hogy a magyarok épp ugyanazon a bolygón élnek, mint a brazilok, és soha ennyi közünk nem volt még az Amazonas rengetegéhez, mint most, amikor lángol. Aki most félrenéz, az akár homokba is dughatja a fejét. Szó szerint, hogy érezze, milyen jövőt szán a gyermekeinek. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pulai Bleki
2019. augusztus 27. 10:15
Buta proli fehérjehalmaz!
RollsRoyce
2019. augusztus 27. 09:23
Ha ezt a barmot látom, hallom mindig ez a nóta szöveg jut eszembe/ sorry/ " Repül a bálna repül a Jakab Jakab hülye volt az is marad Még, még még ebből a f@sz Jakabból elég"
kishegyi
2019. augusztus 27. 05:55
Mielőtt elkezdtem olvasni, mit ír ez az eddig semmit felmutató "parlamenti képviselő" (hogy is jutott oda?), már akkor tudtam, hogy az égő őserdő is az Orbán hibája lesz...
tevevanegypupu
2019. augusztus 26. 22:42
Ez sem rossz amit Jakab ír..de ha valaki látta Karácsonyt a mögötte álló összefogás polgármesterjelöljeivel amint mindegyik egy fát markolász..hát azt nem lehet felülírni..Álltak a szélben, álltak serényen..lelkükben tűzpirosan égett a láng..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!