Hazaárulók

2019. október 09. 17:50

Aki az ország népét elbutítja, megosztja, egymás iránti gyűlöletbe hajtja, az haza- és nemzetáruló.

2019. október 09. 17:50
Ungár Tamás
Népszava

„Kormánypolitikusaink gyakran minősítik hazaárulónak az ellenzéket, mert az panaszkodik az uniónak a hazai viszonyok miatt. E logikát elfogadva a magyar földről elmenekült 48-asok és 56-osok hazaárulók voltak, mivel sűrűn szót emeltek az itthoni elnyomás ellen. Azért is jár a hazaáruló titulus az ellenzékieknek, mert ők a kormány szerint idetelepítenék a migránsokat. Hogy ezt a vádat semmi sem bizonyítja, és hogy nincs olyan ellenzéki párt vagy szavazó, aki migránsokat hozna az országba, az nem zavarja kormányt. És választóit se: nemrég Hende Csaba beintésére többszáz szombathelyi Fidesz-imádó harsogta kórusban a »hazaáruló!« rigmust az ellenzéknek címezve.

Hazát az árul, aki saját országának kárt okoz. S ez épphogy a kormánypártok politikusaira igaz. Amikor ők a közmédia segítségével azt szajkózzák, hogy az ellenzék célja a menekültek tömeges idetelepítése, akkor előre kitervelten butítják a magyarságot. És gyilkosan megosztják. Aki az ország népét elbutítja, megosztja, egymás iránti gyűlöletbe hajtja, az haza- és nemzetáruló. Amiképp az a kormány is, amely cinkelt közbeszerzések rendszerének kiépítésével üzletszerűen ellopja az ország vagyonát, s így kárt okoz neki. Ez a bevált módszer ráadásul tönkreteszi az ország versenyképességét. Hisz az itthon valós teljesítmény nélkül nyerő, »csókos« cégek a nemzetközi megméretéseken esélytelenek, s ezért az ország egésze is az. Aztán ott van Paks II, aminek energetikai és gazdasági hasznosságát eddig nem bizonyította a kormány, s ami – a jelek szerint – egy idegen hatalomnak és megint csak a csókosoknak hoz majd hasznot. Az országnak meg kárt. Ha megépül, az nem hazaárulás?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2019. október 12. 21:24
jav: végigszerepelték
Negue
2019. október 12. 21:22
"Amiképp az a kormány is, amely cinkelt közbeszerzések rendszerének kiépítésével üzletszerűen ellopja az ország vagyonát, s így kárt okoz neki." Ezzel a szöveggel már végig szerepelték az összes fórumot, még az euban is, csak az a probléma, hogy ez így önmagában kevés. Tessék letenni mellé legalább egy olyan "kispestihez" hasonló felvételt, mert ez a 9 éve tartó mantrázás nehezen hihető, főleg, hogy mellette mást mutat a valóság. Nem gondolják, hogy nincs szinkronban a két dolog? "Aztán ott van Paks II, aminek energetikai és gazdasági hasznosságát eddig nem bizonyította a kormány, " Akkor tessék az ellenkező bizonyítást letenni. "ami – a jelek szerint – egy idegen hatalomnak és megint csak a csókosoknak hoz majd hasznot." Azt teccik tudni ugye, hogy az ilyen "jelek szerint" címkéjű "bizonyítékkal" a világon mindenütt, kitörölhetik a se.......a feneküket. Apropó! Gyurcsány, már hányadik választás óta teszi le a "bizonyítékot" Orbán titkos svájci bankszámláiról? Pedig milyen sokan várják! Na erről, ennyit.
sgt.ELIAS
2019. október 12. 21:06
ˇ A Piac ­téren rengeteg ember gyűlt össze és borzadva, a félelemtől reszketve várták a történendőket. ˇ A buta gyáva birkák ... Egy sem ordította , hogy " Ne hagyjuk , emberek ! "
gingchantops
2019. október 12. 10:41
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!