Úgy tűnik, valamit jól csinálok

2019. október 09. 09:10

A kormánypárti sajtó szerint egy sértett kretén vagyok, aki tök alkalmatlan és tök hülye, továbbá Soros György és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke.

2019. október 09. 09:10
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Gyűlölködő Budapest. Ahol nem lehet mindenkinek megfelelni. A 168 Óra, a 444 és a hvg kommentelői szerint Fidesz-ügynök vagyok, aki megosztja az ellenzéket, egyébként meg hogy jut eszembe, hogy ezt a fontos pozíciót ne Bokros Lajos, Falus Ferenc, Karácsony Gergely, Horváth Csaba vagy Kálmán Olga töltse be. Egyébként is vállalhatatlan nőgyűlölő és gerontofóbiás szörnyeteg vagyok, olyan fasiszta, aki a náci Jobbikot segíti. Ja, mégsem. A Jobbik már az ő szövetségesük. Tehát a Jobbik demokrata, én viszont fasiszta Orbán-báb vagyok.

A kormánypárti sajtó szerint egy sértett kretén vagyok, aki tök alkalmatlan és tök hülye, továbbá Soros György és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke. Magyargyűlölő, nemzetáruló bitang, bohócfejű bohóctestű bohóc, Berki köcsöge.

A kuruc, a 888 és a Pesti Srácok kommentfalán zsidózás, férgezés, ballibsizés, gyűlölködés tárgya vagyok. A demokratikus ellenzék baloldali és liberális hívei kommentjeikben azzal fenyegetnek, hogy megvernek, ha el merek indulni a választáson. Úgy tűnik, valamit jól csinálok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:43
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nobusup
2019. október 10. 17:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
luisbathhelena
2019. október 10. 06:20
Robi te szórakoztató vagy de BP vezetőjének alkalmatlan. Standupban verhetetlen. Fenyőfa úgy alkalmatlan hogy még röhögni sincs kedvem rajta pedig próbálkozik rendesen.
crydog
2019. október 09. 20:21
Nem fog senki megverni hombarfej. Egyszeruen egy senki vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!