Örök liberálisok

2019. december 16. 07:26

Visszavették Budapestet, pontosabban odaadták a régi szocialista és szabad demokrata elvtársaknak.

2019. december 16. 07:26
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Visszavesszük Budapestet! – harsogta naponta sokszor Karácsony és stábja, amit visszhangzott a »függetlenobjektív« – politikai aktorrá előlépett – média. Igen, visszavették, pontosabban odaadták a régi szocialista és szabad demokrata elvtársaknak. A főpolgármesterre szavazó budapestiek nyilván nem azért adták a voksukat, hogy a haladó, XXI. századi, tőrőlmetszett demokrata képében tetszelgő Karácsony és momentumos barátai a Gyurcsány-korszak sötét árnyait, a 90-es évekből itt ragadt és most reaktivált kádereket ültesse a Városháza és az önkormányzati cégek vezetői székébe.

A szelíd mosolyú főpolgármester korábban az ígérte, hogy a cég- és intézményvezetők kiválasztása kizárólag szakmai alapon történik. »Tehát ide nekem senki ne jöjjön azzal, hogy neki ez a cég kell meg az, mert el fogom küldeni a fenébe« – nyilatkozta nagy hangon, majd szépen sorban jöttek a Draskovicsok, Atkárik, Gyurcsány testőre, Bajnai embere a CEU-ról, csupa kipróbált szocialista és liberális káder. Ezzel párhuzamosan pedig megkezdték a politikai alapú tisztogatást, legutóbb éppen a Fővárosi Kertészeti Zrt. vezetőjét küldte el Karácsony.

A jól hangzó ígéreteiből viszont gyakorlatilag semmit nem teljesített, nem lett ingyenes a tömegközlekedés a 14 éven aluliaknak, nincs húszezer forintos fűtéstámogatás a nyugdíjasoknak és a rászoruló nagycsaládosoknak. A stadionstopot meghirdető főpolgármester azt mondta megválasztása után, hogy él a vétójogával az ilyen jellegű beruházásoknál, ezzel ellentétben végül támogatta az atlétikai világbajnokságra épülő sportkomplexumot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. december 16. 11:00
Kerovits Gerovits egy házasságszédelgő DK-MSZmP-"Jobbik"-(L)PM-mÓmentum-...van-e még? Bigámista Bicik(k)lista.
Google
2019. december 16. 09:46
Egy dolgot ne feledjunk: skik rajuk szavaztak, most jubilalnak, mert nem az Orban stb. Ugyanigy orultek Gyurcsanynak is, aztan par ev mulva jott az obligat pofon. Most sem lesz maskent.
Pelso j.
2019. december 16. 09:34
Ferenc, az efféle light sivalkodások semmi hasznot nem hoznak a pártnak. Következésképp te sem.
Veernewl
2019. december 16. 08:55
Őszinte részvétem a normálisabbjának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!