Egy ilyen nemzetközi hírű múzeum összepakolása milliárdokba kerül

2020. január 24. 12:19

Jó eséllyel egy raktárban porosodik majd a gyűjtemény.

2020. január 24. 12:19
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Természettudományi Múzeum Debrecenbe költöztetése súlyos károkat okozhat a gyűjteménynek. Egy ilyen nemzetközi hírű múzeum összepakolása milliárdokba kerül, míg a Lánchíd felújítására nem jut plusz állami forrás.

Ha a kormány ezt meglépi jó eséllyel egy raktárban porosodik majd a gyűjtemény, a múzeum pedig, a Közlekedési Múzeum sorsából kiindulva, zárva lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2020. január 27. 05:54
Karigeri kussolj már.Ki a franc kérdezett?
Ügyek
2020. január 27. 01:31
Próbáld meg értelmezni a mondataimat! "A Liget projekt elleni megmozdulásokon többször is ott voltam, de mivel neked ismeretlen vagyok, te persze, ott sem nem láthattál." Én ezt írtam. "Nem láttalak tűntetni a Kós Károly sétánynál, az Állatkerti körútnál, az Ajtósi Dürer soron, hogy ezeket azonnal zárják le az autós forgalom elől." Nos, ilyen tűntetés nem volt, de neked, mint környezetvédőnek és klímavédőnek ezek miatt már rég tűntetned kellet volna. Ráadásul nem a 2016-os Ipsos felmérésről beszélek.
fapipa
2020. január 26. 15:27
Geri kuss! Te mondtad, Budapesten semmi nem épülhet amit fűteni kell.
Karácsony Szilvi
2020. január 26. 08:40
Ki vagy kik miatt van mindez te idióta karigeri? Ki miatt nem maradhat Pesten a Múzeum te barom? Ki fosztja meg a Pestieket ettől a múzeumtól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!