Listalovag

2020. január 15. 21:32

Budapesti „függetlenek”, hogy tetszik az új világ?

2020. január 15. 21:32
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Jegyezzük meg ezt a nevet alaposan: Vajda Zoltán Tamás! És nem azért, mert bármi érdemlegeset tett volna a honért. Inkább azért, mert ő jelképe a megveszekedett, talmi, ellenzéki önkormányzati »győzelem« következményeinek.

A XVI. kerületi önkormányzati képviselő Facebook-oldalán így fogalmazott: »Tartsuk számon, kik azok, akik kiszolgálják ezt a rendszert...Rezsimszolga az is, aki e mellé az egyre inkább fasiszta jelleget öltő rendszer mellé jelöltként vagy nyilvános támogatóként odaáll…Lehetnek akármilyen kedves, okos, barátságos emberek azok, akik az »én nem politizálok« álobjektív álarca mögé bújnak, ha közben a Viktátor szolgálatában besározódnak.« Ez ugyebár nem más, mint egy izmos listázás, Vajda pedig egy zsigeri nyilas vagy rákosista – ez a hang 1944 vagy 1949 hangja. Kitartói természetesen nem határolódtak el tőle, visszahívásáról nincs hír. Listázva leszünk tehát, jobboldali politikusok, művészek, újságírók, vállalkozók, polgárok. Budapesti »függetlenek«, hogy tetszik az új világ?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
prokerac
2020. január 18. 13:56
M︆o︆︆︆︆o︆︆X︆︆︆i︆︆︆.︆︆︆︆︆n︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
persthutic
2020. január 18. 03:32
M︆︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆X︆i︆︆︆.︆︆︆︆n︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
raaresdeo
2020. január 17. 22:33
M︆︆︆︆︆o︆︆︆o︆︆︆︆X︆i︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆︆︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
raphilre
2020. január 17. 17:28
M︆︆︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆X︆i︆︆.︆︆︆︆︆n︆︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!