Niedemüller Péter polgármester megnyilatkozása gyűlölködő és gyűlöletkeltő

2020. január 31. 17:30

Azokat az időket idézte meg, amelyek visszajövetelét semmilyen körülmények között nem kívánjuk.

2020. január 31. 17:30
Bogárdi Szabó István
Facebook

„»Boldogok vagytok, ha énmiattam gyaláznak és üldöznek titeket, és mindenféle rosszat hazudnak rólatok« – mondta Jézus, s vele vallja ezt minden keresztyén férfi és nő.

Niedemüller Péter polgármester megnyilatkozása gyűlölködő és gyűlöletkeltő, még akkor is, ha ma efféléket divatos mondani, például az óceán túloldalán. Keresztyéneket sértett meg, akik történetesen fehérek, férfiak és nők, és szép dolognak tartják családban élni. Ezzel pedig azokat az időket idézte meg, amelyek visszajövetelét semmilyen körülmények között nem kívánjuk. De ellenségeinkért is imádkozunk, ahogy a Mester parancsolta. Nehéz parancs.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. február 01. 11:15
Súlyosbítja Niedermüller zagyva mondatát, hogy a zsinagóga szomszédságában tette be a kereszténységet az általa ócsárolt "képződménybe". Ez áthallásokra is okot adhat.
Kiscsillag
2020. február 01. 07:09
Püspök úr kiváló ember, tökéletes választ adott. Niedermüller megy a pokolba, megkapja amit érdemel.
Sulammit
2020. február 01. 00:31
Valóban nehéz parancs imádkozni az ellenségeinkért. Neandermüller igazolhatóan is az ellenségünk.
Mirtilla
2020. január 31. 19:07
Én arra kérem Niedermüller Pétert, hogy ha szerinte csupán szavainak félreértelmezése történt ( ezek szerint magyarok ezrei, tizezrei rosszul értik és beszélik anyanyelvüket), akkor próbálja meg ismét összefoglalni a mondanivalóját egy idegen nyelven, hátha ugy jobban sikerül megértetnie magát és nincs ekkora eltérés az értelmezésben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!