Új csatornaigazgató a Kossuth Rádió élén

2020. január 07. 11:50

Három év után távozik Mucsányi Marianna.

2020. január 07. 11:50
MTVA
MTI-OS

„Siklósi Beatrix váltja Mucsányi Mariannát a Kossuth Rádió csatornaigazgatói pozíciójában január 6-tól. Mucsányi Marianna három év után, közös megegyezéssel távozik a közmédiától.”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2020. január 07. 16:21
"Új csatornaigazgató a Kossuth Rádió élén" Oda nem csatornaigazgató, hanem csatornatisztító kell.
OberEnnsinnen
2020. január 07. 14:41
"MTVA (MTI-OS) ÚJ CSATORNAIGAZGATÓ A KOSSUTH RÁDIÓ ÉLÉN Három év után távozik Mucsányi Marianna. 5 1 2 KONDOR KATALIN (Magyar Hírlap) HOL A SZABADSÁG MOSTANÁBAN? Elköltözött: csak kicsiny szigetek maradtak utána, de már ott is a szorongás az úr." Kondor Katalin inkább lenne az MTVA, vagy akár csak a Kossuth adó főnöke...
holder
2020. január 07. 14:34
A "közmédia" most sem tagadta meg magát. Siklósi a 2000-es évek elején műsorvezető az MTV-ben, holokauszttagadó brit történészt hív meg az esti műsorába, ezután kirúgják, de a műsorát átveszi az Echo Tv, többször idéz az adásban és Facebook-ján Szálasitól és más antiszemita iróktól, politikusoktól. 6 éve visszakerül az MTVA-ba, ahol a Nemzetiségi és Kisebbségi Műsorok főszerkesztője lesz, a történelmi egyházak (köztük a katolikus is !) közös levélben tiltakoznak a személye ellen, emiatt a vallási műsorokat elveszik tőle, de a kisebbségi és kulhoniakat nem. És most csatornaigazgato a Kossuth-on, jöhetnek a Mi Hazánk politikusai kétnaponta, nem baj, hogy antiszemita vagy- ha jól nyalsz felfelé, a NER nem engedi el a kezed.
Szabó A. Imre
2020. január 07. 14:25
A Kossuthot nem szoktam hallgatni, de az M5-öt szoktam nézni. Siklósi eddig az M5 csatornaigazgatója volt. Engem az érdekelne, hogy ezután ki lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!