Nancy Pelosi tiszteletlensége sokaknak nem fog tetszeni

2020. február 05. 22:21

Óvodai hisztiken kívül a Demokrata Párt jelenleg semmit sem tud felmutatni a Trump-kihívással szemben.

2020. február 05. 22:21
Tom Harris
Telegraph

„Trump hivatalból való eltávolításának kezdettől fogva elkerülhetetlen kudarca egyik oldalon sem tett semmit a felháborodottság és düh tompítására. Miközben a demokraták képtelenek megállapodni az elnökjelöltjük személyében, korábbi Trump-ellenes republikánusok vonulnak fel az elnök mögött, mert a 2016-os választási eredmény pártoskodó felülírásának tekintik a mostani folyamatot. 

Bármennyire is biztonságosnak tűnhetett Pelosi gesztusa támogatói és saját maga számára is, a kongresszusi jelenetek sok békéért kiáltó amerikainak nem fognak tetszeni. A házelnök elég régóta van a politikában ahhoz, hogy tudja: a cselekedeteinek következményei lesznek a pártja és a jelöltjeik számára novemberben. De talán mégsem töltött elég időt a politikában ahhoz, hogy ellenállhasson a hatásvadászatnak, még akkor is, ha az kicsinyessé teszi a pártját.

Az ő feladata az volna, hogy felnőtt legyen, egyike a párt megosztóbb harciasabb képviselőt – mint Alexandria Ocasio-Cortez – kiegyensúlyozó üdítő erőknek. De múlt éjjel Nancy Pelosi jelenetet rendezett az év egyik legfontosabb politikai eseményén, amit a pártoskodás – sokszor látszólagos – hiánya miatt értékelnek olyan nagyra. Óvodai hisztiken kívül a Demokrata Párt jelenleg semmit sem tud felmutatni a Trump-kihívással szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 06. 20:02
A trump az egyes számú tahó-pojáca...
zakar zoltán béla
2020. február 06. 13:43
Pelosi egy ócska idegroncs, van néhány magyar társa!!!
llnnhegyi
2020. február 06. 12:24
Pelosi néni makacs, tolakodó... Pedig korábban érezte,hogy veszít, értelmetlen nyüszités ,a nagy Trump nak nekimenni...
kohazi
2020. február 06. 11:48
Ez egy jellem hiba ami követhető, bizonyos pártok esetében, hogy munka nélkül , disznósággal akarnak nyerni, mint a mi gyönyörű ellenzékünk,se tehetség, semmi elképzelés.Az elnök leváltása, nem választás útján,hazaárulózás az eu.ban,nem demokratikus úton népszavazással akar nyerni, majd valami idegen hatalom leváltja a megválasztott miniszterelnököt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!