A 73 éves anyám nagyon nem szereti, ha őt veszélyeztetett fajnak minősítik

2020. március 23. 14:37

Másra sem emlékeztetik napi 24 órában, mint hogy mennyire kiszolgáltatott és halandó.

2020. március 23. 14:37
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Neokohn

„Aki most az idősökön akarja kiélni a népnevelő, önkéntes rendőri indulatait, az picit nyugodjon le, nézzen szét a szűkebb környezetében és szépen kezdjen el cipekedni helyettük.

Naponta többször is ingadozásba kezd az érzékeny vérnyomásom, amikor feldobja a Facebook azokat az öko-Coelho bölcsességeket, hogy micsoda megtisztulásban van most a mi csodálatos és sokat szenvedett bolygónk. Ezt a hátborzongató jelenséget minap alaposan elemezte Seres László. Ahogy ő, úgy én sem fogok heveny grétázásba fogni, annál a helyzet komolyabb és egyébként is, sokra nem mennénk vele.

Kérem őket, hogy tekintsék meg az olaszországi statisztikákat, szerintem a II. világháború óta nem voltak ilyen állapotok.

Efféle bölcsességekkel nyilván nem azok szórják tele a netet, akiket hamarosan kitesznek a gyárból, hanem olyanok, aki hómofiszban, kanapén ücsörögve kavargatják a lattét. Szolidaritásom most azoké, akik több műszakban álltak eddig a futószalag mellett és hamarosan az utcán lesznek.

Egyben elvárnám az összes államtól, hogy azoktól a cégektől, amelyek az elmúlt évtizedben gigantikus összeget kaptak munkahely-teremtésre az adófizetők pénzéből, követeljék meg a munkahelyek legalább részbeni megtartását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amon-Li-Sa
2020. március 24. 10:45
Jó lenne, ha nem csak az olasz statisztikákat tekintenék meg, hanem a halottszállító katonai teherautó- konvojról készült felvételeket is. Mondja el az édesanyjának, hogy a koronavírus miatt meghaltakat központilag hamvasztják, a hozzátartózók a hamvak helyett csak egy értesítést kapnak. Nincs gyászszertartás, nincs pap, nincsenek virágok, koszorúk, gyászoló hozzátartózók. A kiválasztott gránit síremléket is elfelejtheti.
Libraman
2020. március 23. 17:01
Hát mi tetszett egyáltalán az életben Krausz néninek, a zsinagógán és a rabbiján kívűl?
euphorbiapulcherrima
2020. március 23. 16:17
Faj ? Hűha jön a nácizás.........
puszika
2020. március 23. 16:17
És mond Kárpáti elvtárs , nem így van? Vagy birtokában vagy a koronavírus ellenszerének? Na,ne röhögtess már,hiszen ez csak a balfékséged mutatja. Vagy mi a jobb ? Ha tudod ,hogy veszélyeztetve vagy,vagy a fertőzhetetlenség kancsal megnyugvásában mégis elkapod. Ezt üzenem édesanyádnak is aki csak nézi nézi eléggé buta kisfiát és arra gondol.......vajon mi történt ezzel a gyerekkel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!