Megszólalt egy másik sóhivatal vezetője is

2020. március 25. 12:05

Buric asszonynak nincs jobb dolga most, mint levelet írni Orbán Viktornak.

2020. március 25. 12:05
Ekler Elemér
Zalatáj Kiadó

„A koronavírus-járvány okozta különleges helyzetben hozott tagállami intézkedéseknek meg kell felelniük mind az adott ország alkotmányának, mind pedig a nemzetközi normáknak, és tiszteletben kell tartaniuk a demokratikus alapelveket – hangsúlyozta a strasbourgi székhelyű Európa Tanács főtitkára Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében kedden.

Marija Pejcinovic Buric azt írta, nagy figyelmet fordít a rendkívüli helyzet magyarországi alakulására. Kiemelte, egy pontosan meg nem határozott és ellenőrzések nélküli vészhelyzet nem garantálja a demokrácia alapelveinek tiszteletben tartását, és azt, hogy az alapvető emberi jogokat korlátozó sürgősségi intézkedések szigorúan arányosak legyenek a leküzdeni kívánt fenyegetéssel.
Ismerjük Buric asszony liberális maszlagját, sokszor hallottuk már Jean-Claude Junckertől, Frans Timmenmarstól, Martin Schulztól, Angela Merkeltől, Manfred Webertől, Rui Taverestől, Judith Sargentinitől, s a többi zakkant álszenttől, akik a »demokráciára, a jogállamiságra és az emberi jogokra« hivatkozva Európára zúdítottak több százezer migránst.

S most, a koronavírus járvány tombolása idején ezek a hölgyek és urak hallgatnak, lapítanak, egyetlen épkézláb ötletük nincs a járvány megfékezésére. Talán azért, mert a járvány kitörésével nem tudják a magyar miniszterelnököt vádolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. március 26. 10:03
vannak ilyen krónikus esetek...néhány libsit a világvége sem zökkentene ki a rögeszmés magyargyűlöletből
Akitlosz
2020. március 25. 21:36
"Buric asszonynak nincs jobb dolga most, mint levelet írni Orbán Viktornak." Persze, hogy nincsen! Ilyenkor általában terhestornára szokott járni, de azt most betiltották a járvány miatt, így most mással kell agyonütnie az idejét.
Harangláb
2020. március 25. 20:50
Mit tett eddig az Unió a járvány ellen?????????
Pesti Kornél
2020. március 25. 16:28
Súgtak neki. Magyar hangja Cseh Katalin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!