Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szerintetek Göncz Árpád elnökünk megszólalna ebben a nehéz helyzetben?

2020. március 15. 11:58

Most nincs elnökünk.

2020. március 15. 11:58
Lamperth Mónika
Facebook

„Szerintetek Göncz Árpád elnökünk megszólalna ebben a nehéz helyzetben?
Most nincs elnökünk ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2020. március 16. 12:42
"Most nincs elnökünk"- írod. Már hogyne lenne. Minden pártnak van elnöke. A tiednek is van, csak azt nem tudom, hogy éppen most melyik pártban is vagy? Egyébként még áruljátok Herényi Karesszal a potencianövelő kapszulákat? Vagy már nem szorulsz rá, mert Kamugeritől stallumot kaptál jó nagy fizuval, ugye?
BAJA
2020. március 16. 11:53
Minden napra egy mese.
néhai Ch.Pilot
2020. március 16. 09:41
A "sötét" Somogy egyik jellemző kommunista egykori képviselő asszonyát olvasták, kedves vendégeink. Képzelem, mi lett volna itt, ha az ö belügyminisztersége alatt jött volna ez a vírus! Mer' ez belügyminiszter is vót ám, Gyurcsányi alatt.
Lolka-Bolka
2020. március 16. 07:50
Ezt rohadt kommunista kurvat .... elohozakodik egz libsi haza arulo Patkannyal ( szarzsak ) .....haj ha Vitez Nagybanyai Horthy. Miklos O Fomeltosaga Hazank megmentoje itt lenne akkot szetbaszna azt a csurhe patkany falkat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!