Töprengések a kijárási korlátozás idején

2020. március 28. 12:46

A posztmodern, dekonstruktivista filozófia alapján egyébként egyáltalán nem igazolható a vírus elleni védekezés.

2020. március 28. 12:46
Szmodis Jenő
Facebook

„Csak egy költői kérdés. Ha az Európában hívatlanul megjelenő koronavírus még kifejezetten menedéket is kérne, akkor uniós forrásokat szabadítanának fel integrálásának előmozdítására? A posztmodern, dekonstruktivista filozófia alapján egyébként egyáltalán nem igazolható a vírus elleni védekezés. E gondolkodásmód szerint a nemek éppúgy, mint az ember fogalma előítéleteken, és intellektuális konstrukciókon alapul. A létezéshez mindennek és mindenkinek joga van. A dolog következetes végig vitele szerint pedig kevés politikailag inkorrektebb van, mint kétségbe vonni a koronavírus létezéshez és szabad mozgáshoz való jogát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2020. március 29. 00:19
Végén majd még felveszik hetvennegyedik gendernek, és házasodni is lehet vele.
tango47
2020. március 28. 22:27
Ha kérhetném ne adjunk ötleteket az idiótáknak, mert a végén még kikövetelik.
balbako_
2020. március 28. 19:00
Minthogy ezek az eszementek a vírusnak is jogot adnak (kevés politikailag inkorrektebb van, mint kétségbe vonni a koronavírus létezéshez és szabad mozgáshoz való jogát.) akkor Soros jogvédői és civiljei, zsoldjában álló pártjai nem is tétlenkednek ez ügyben. Viszont az ilyen ön- és közveszélyes idióta fickók miért vannak szabadlábon?
Akitlosz
2020. március 28. 18:42
Abban a kijárási tilalomban annyi a felmentés, hogy gyakorlatilag nem kijárási tilalom. Nem azért töpreng és nem az erdőben sétál, mert kijárási tilalom van, hanem azért, mert akkor sem az erdőben császkálna, ha nem lenne kijárási tilalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!