Amikor síkhülye momentumos analfabéták csinálják a független médiát

2020. április 21. 17:35

A momentumosokról eddig is tudtuk, hogy néhány hónapos külföldi gyakornoki munkák után találták ki hazatérve, hogy ők mindent (is) jobban tudnak bárkinél.

2020. április 21. 17:35
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Van ez a remek portál, ez az úgytudjuk.hu, amelyik az önkormányzati kampányban nagyszerű teljesítményt nyújtott hazudozás és álhír-terjesztés területén. A Facebook természetesen lelkesen asszisztált mindehhez. Nincs is itt semmi látnivaló, hiszen kampány idején az ellenzék tényleg nem tud máshogyan népszerűséget és szavazatokat szerezni, mint hazugságokkal és álhírekkel, mivel valós teljesítményük és nem tökhülye karaktereik nem igazán vannak. A gondok akkor kezdődnek, amikor a választások során megszerzett pozícióikkal apanázst juttatnak az ilyen kampányportáloknak, amik tovább működnek és tovább terjesztik a hazugságokat és az álhíreket.

A momentumosokról eddig is tudtuk, hogy néhány hónapos külföldi gyakornoki munkák után találták ki hazatérve, hogy ők mindent (is) jobban tudnak bárkinél, ők fingták a passzátszelet, nem is mulasztják el felsőbbrendűségüket folyamatosan azok orra alá dörgölni, akik pusztán évtizedeket töltöttek el saját szakterületükön. Ezért tudnak ők mindent jobban a gazdaság, a társadalom és az összes többi alrendszer működéséről, mint az általuk mélyen lenézett boomer-generáció, akiknek egyébként Berlinben, Londonban és Brüsszelben még kávét szolgáltak fel, esetleg csettintésükre fénymásoltak pár hónapig, nem is olyan régen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuapse
2020. április 22. 14:03
Ha nem orosz pénzből nyomatnátok a nemzetellenes dumát, akkor talán még hihetőek is lennétek. Szégyent hoztok az igazi pesti srácokra.
néhai Ch.Pilot
2020. április 22. 09:33
"Amikor síkhülye momentumos analfabéták csinálják a független médiát" Azt hadd csinálják... kormányra ne kerüljenek, akkor nem lesz baj. :-)
TAVIROZSA
2020. április 22. 07:03
"A diszlexia a tanulási zavarok gyakori megjelenési formája, az olvasás terén mutatott megkésett, rendellenes fejlődés. Kialakulásában szerepet játszanak az egyén idegrendszerének fejlődési és működési sajátosságai és környezeti feltételek, így az egyént körülvevő és fejlődésében szerepet játszó kulturális és oktatási tényezők." Jó tollú, balos újságíró ... :D :D
miroslav
2020. április 21. 21:50
A különösen buta kommunista számára hozzáteszem: itt bőgtök, például, most, TI , ezen az oldalon. RÓLATOK írtam, idióták. Ti bőgtök, ti röfögtök, akik még gumibotoztatok, lövettetek - vagy apuka volt az, nem érdekel - azért,hogy ne legyen népképviselet. Olyan valós. És akik ugyanilyen gúnyos, pöffeszkedő, proli stílusban támadtátok - vagy apátok, megint nem érdekel - a táncházmozgalmat, mert az a magyar és nem a vadbarom bolsi identitást hansúlyozta. Akik rosszul lettek, ha felvettük a NÉPVISELETet. Nem csodálom, hogy cserélitek ezeket a szavakat. Mindkettő ellen harcoltak a hasonlóan magas intellektusú elvtársak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!