A nagy éttermiségi könyvespolc-dizájncenter

2020. május 28. 15:05

Nézzünk hát néhány példát arra, hogy milyen, aprólékosan kidolgozott hátterek előtt szórakoztatnak bennünket a magyar kultúrkör legütősebb, azaz legokosabb kobakjai!

2020. május 28. 15:05
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Karantén idején bizonyos szakmák felértékelődnek. Naivan azt hihetnénk, hogy ezek az ételfutár vagy a fertőzőosztályos nővér. De rosszul hinnénk, mert az akire igazán nagy szükség volt járvány idején, az az éttermiségi könyvespolc-dizájner, mert a karantén idején felfutó számtalan éttermiségi-videoblogász bizony nem állhat csak úgy oda bármi elé a bizonyára pótolhatatlan videója elkészítésekor.

Marx, Tiffany, vagy Földi Pál? »Mutasd meg a könyvespolcod, és én megmondom, ki vagy!« tartja az éttermiségi bölcselet. Nézzünk hát néhány példát arra, hogy milyen, aprólékosan kidolgozott hátterek előtt szórakoztatnak bennünket a magyar kultúrkör legütősebb, azaz legokosabb kobakjai! Vajon könyvespolcaik szerves fejlődés eredményei, vagy mászkál köztük egy titkos kis könyvespolc-lakatosmárk, aki hihetetlenül mély tudásával ilyenre dizájnolja nekik az élő videós bejelentkezés előtt?

A tudós szocialista az a típus, aki nem engedheti meg magának, hogy könyvespolcával ne demózza azonnal, hogy a róla alkotott buta sztereotípiák egytől-egyig igaznak bizonyulnak. Neki egyszerűen MINDENT el kell olvasnia az adott tárgykörben, mindig és azonnal, ezt pedig reprezentálnia kell könyvespolcával is, ami, ha gépjármű lenne, úgy nézne ki, mint egy telepakolt és alvázával épphogy a földet súroló 1977-es évjáratú barna Wartburg-kombi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. május 29. 21:10
De így is elég jól kitalált dizájnelem: https://www.youtube.com/watch?v=qz9VMGQCqu4&t=31s Mellesleg Hadházynak van igazikönyvespolca is: https://www.youtube.com/watch?v=TfJWNZsGxsM
annamanna
2020. május 29. 20:59
Libsi könyvespolcok témájában ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=W0GGZHhIs0A Mindent vivő ínyencfalat :)))
Syr Wullam
2020. május 29. 09:17
Pottyondy Edina.
zsanett-kúnrum
2020. május 28. 20:40
Én csak a térképeket szeretem, a többi könyv máglyára való
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!