Házmesterország házmesterhőse

2020. május 08. 09:39

Miért legyen kutyák királya, ha királyok kutyája lehet?

2020. május 08. 09:39
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Majka nem is oly rég még azzal a pitiánerséggel hívta fel magára a figyelmet, hogy a Nemzeti Kulturális Alaptól tarhált pénzt a befizetett adóból ByeAlexszel bűnszövetkezetben előadott erőszakolós slágeréhez. Az alávaló nívójú zene és szöveg annak ellenére támogatást nyert, hogy a két előadó Magyarország legjobban fizetett kultúrbűnözői közé tartozik – mint ismert, Majkát Mészáros Lőrinc televíziója, ByeAlexet az RTL Klub tartja. Képernyőn.

Nos, ez a Majka ezúttal azokat a zenészeket gyalázza, akiknek volt pofájuk a járványhelyzetre hivatkozva egyszeri, nagyjából százezer forintnyi támogatást felvenni. A népszerű trashceleb ezúttal olyan művészeket köpköd, akik tényleg áldozatai a járványnak, akik vele ellentétben nem egy országos sugárzású kereskedelmi tévécsatorna címeres pojácái, akik vele ellentétben soha nem voltak Andrew G. Vajna kártyapartnerei, s akik vele ellentétben most minden jövedelmüket elveszítették. Bizonyára akad köztük, aki nem szorul rá a százezer forintra, de neki hadd kelljen már a lelkiismerete, és ne egy zsákmányon hizlalt, szerephazugság-zavarodott önkéntes csendőr előtt elszámolnia.

Majka, az alattomos vamzer büszkén pályázik házmesterország hiphop-házmesterének címére. Eljön-e a nap, amikor ezt a hírneves senkit nem a nála szegényebbek pénze, nem a neki kiszolgáltatottak kábítószerezése sérti, hanem mondjuk az ország kifosztása, amit a politikai és gazdasági uraságok elővezetnek? Eljön-e a nap, amikor nem a százezer forintos segély, hanem a százmilliárdos lopás láttán horgad fel az ózdi hős tizenkilenc megyeszerte legendás igazságérzete? Mészáros Lőrinc és a TV2 Majkát azonban épp házmesterország házmesterhősének tartja. Miért legyen kutyák királya, ha királyok kutyája lehet? Finom, alig rágott falatok hullanak a gazda asztaláról: Majka papa jóllakhat – mindenki más takarodjon a közpénzek közeléből! Az mind a kutyák királyáé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2020. május 09. 09:12
"zsákmányon hizlalt, szerephazugság-zavarodott önkéntes csendőr " :-))) Az ilyen sziporkákért imádom Puzsit, de azért most veszélyes terepre evezett, hiszen sokan emlékezhetnek rá, hogy nemrég még neki is volt gazdája, és csak 2018-cal lett belőle ronin...
szervita
2020. május 09. 05:39
Nem tisztem Majkát védeni, nem is szorul rá. De Puzsérnak, aki ki sem látszott Simicska seggéből, ergo semmi joga játszani a független hőst.
Akitlosz
2020. május 08. 23:03
"Miért legyen kutyák királya, ha királyok kutyája lehet?" Akkor ez az egyiptomi fáraókutya lesz.
1000bocs
2020. május 08. 15:39
Ha van aki a házmesterország házmestere címre nagy bizalommal pályázhat, az Puzsér maga. Minden héten teregeti valaki szennyesét, sőt. Ha nincs pletyka, Puzsér nem létezik, és hiányát - minő borzalom! - észre sem venné az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!