Hová tűnik egy újság, ha nem történik semmi?

2020. május 13. 10:35

Már-már Berki Krisztián thaiföldi szambabalesete felé vennénk az irányt a nagy pangásban.

2020. május 13. 10:35
Johannes Thezeroth
Vasarnap.hu

„Van úgy, hogy tényleg szó szerint nincs sehogy se. Az ember egy újságnál dolgozik, ez tényfaktumnak tekinthető, mely képletben az ember én vagyok, újság azonban mint olyan (értem ezalatt a sárga alapon új hírt, sőt híreket, ha szabad) egyáltalán nincsen; kavicsokat dobálunk az MTI-be, puhuló lábfejeinket butuska semmik csipkedik legott akárha megannyi éhező piranha. (A szívem egy nagy ördögszekér és finom remegések stb., stb.)

Az a helyzet, hogy már-már Berki Krisztián thaiföldi szambabalesete felé vennénk az irányt a nagy pangásban, csak vagyunk annyira fegyelmezettek, keresztények s valamint konzervatívak (-ok?), hogy ezt nem valljuk be.

Érzékeinken mindazonáltal a győztesek szilárd öntudatával motoz a féláras alacsonyság darázsderekú réme.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2020. május 13. 20:07
Közben meg itt a hidegfront, be kéne gyújtani.
I.E.D.
2020. május 13. 12:58
Írjál, bakker, a migránsveszélyről, meg hogy Karácsony alkalmatlan- örök,,és hálás téma mindegyik, jól meg is fizetnek érte....
nick89
2020. május 13. 11:15
?????????????? HÁBORÚ VAN BASZKI, HAGYD A BAROMSÁGOKAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!