Je suis J. K. Rowling, rendőr

2020. június 10. 10:59

Amerika megőrült: nem lehet kimondani, hogy a nők menstruálnak, lerasszistáznak egy egész szakmát (rendőrség), aztán egy államban meg is szüntetik.

2020. június 10. 10:59
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Az agyamat eldobom, tényleg!

Amerika megőrült: nem lehet kimondani, hogy a nők menstruálnak, lerasszistáznak egy egész szakmát (rendőrség), aztán egy államban meg is szüntetik.

Hír ide, letiltották Böjte Csaba két posztját, egyik egy trianoni mise volt, a másik Amerikáról szólt, nem volt benne semmi rossz, semmi uszító.

Sátán az Isten majma, ugyanazt próbálja csinálni, csak nevetséges. Sajnos ez már nem is csak nevetséges.

Je suis J. K. Rowling, rendőr.

Régóta egy scifiben érzem magam...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. június 10. 19:17
Remélem az említett hülyeségek nem emelkednek döntésképes kormányzati szintre.
simonvitéz
2020. június 10. 18:41
Nem őrülnek meg, csak ilyen, amikor a fagyi visszanyal. Ugyanis Amerika TÉNYLEG a brutális rasszizmusban és a fehér rassz fennsőbbrendűségét hirdetőn tanokban fogant. Ugye emlékszünk még, "csak a halott indián a jó indián ". Persze azután ugyanez a fehér rassz tette naggyá Amerikát (no meg az óriási mázli, hogy mindkét világháborúból győztesen jöttek ki, aránylag kevés véráldozattal). Szóval várható volt hogy előbb utóbb az inga visszabillen, és olyan generációk jönnek, akik már gyűlölik magukat azért, mert fehérek. Ez, együtt a neomarxizmus ideologiájával már olyan pusztító elegyet alkot, ami végképp romba döntheti Amerikát.
toef36
2020. június 10. 18:11
Amerika mindig ilyen volt, gátlástalan VADNYUGAT ma is... Újra elszbadultak az indulatok... Trump sem tudja őket mefékezni...
duzur
2020. június 10. 18:09
Az Uj Zélándi elnökasszony ingyenessé akarja tenni a mentstruációval kapcsolatos higéniai eszközöket, hogy a szegényebb lányok/nök, könnyebben hozzájuk tudjanak jutni. Lehet, hogy Rowling is ilyesmire akart utalni soraival ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!