Most sem szerettük meg az ellenzéket

2020. június 05. 15:19

Voltak, akik nemzettestvéreikkel, a románokkal ünnepeltek, voltak, akik megpróbálták elmagyarázni nekünk, hogy tulajdonképpen jól jártunk.

2020. június 05. 15:19
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Az ellenzék, vagyis az ideiglenesen Magyarországon állomásozó liberálisok több módon viszonyultak Trianon 100. évfordulójához. Voltak, akik nemzettestvéreikkel, a románokkal ünnepeltek, voltak, akik megpróbálták elmagyarázni nekünk, hogy tulajdonképpen jól jártunk, és voltak, akik a szimpla szavazatmaximalizálási célból úgy tettek, mintha éreznének valamit. A kedvencem az a kretén, aki ugyan más kontextusban (feketék jogai Amerikában), arról értekezett pár napja, hogy Sárközi negatív szereplő az Egri csillagokban.

Mindig az a nehéz, hogy olyan viselkedéseket, érzéseket és érzéshiányokat értsünk meg, amelyeket magunk egyáltalán nem ismerünk. Ilyen a hazátlanság és közösségnélküliség minősített esete, amikor valakiknek semmiféle identitása nincs. Személyisége, jelleme se, csak külső, jól hangzó elvek alapján szervezi az életét és azt az üres valamit is, amit saját magának gondol. A migránsválság és az azt követő politikai változások látványosan szakították ketté a politikai közéletet, és tulajdonképpen elválasztották a magyarokat azoktól, akik, állampolgárságuk és ideszületésük okán, csupán Magyarországon élnek, de élhetnének bárhol másutt is.

Az mondjuk nem vigasztal bennünket, hogy ezek az emberek bárhol másutt is ilyen ellenszenves, nagyképű, undorító hülyék lennének, akik gyűlölik a helyet, ahol élnek, és megvetik és gyűlölik azt a népet, amely van szíves nekik otthont biztosítani. És onnan se költöznének el, mert lusták, mint a dög, és a lételemük, hogy a bennfentes pozíciójából rombolhassanak egy kultúrát és egy közösséget, miközben persze orgazmushoz közelítő lelkesedéssel tudnak rajongani olyan kultúrákért, amelyeknek a koncentrációs táborokat, a gyarmatosítást és az iparszerű környezetpusztítást köszönhetjük például.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2020. június 06. 09:47
A drága jó édesanyja járt jól az a Sion hegyén strichelő fizetős ribanc, aki bevándoroltként kifosztja az egész nemzetet.
Magyarok Pásztora
2020. június 05. 21:08
Egy brancs ezek, komcsi-femcsi- libsi hazaáruló patkányok.
I.E.D.
2020. június 05. 19:20
Ezért ostobaság bármiféle gesztust tenni,összetartozást erőltetni, "nemzeti minimumra" törekedni...ezeknek mindig ellenség az aki nem térdel eléjük, nem áll be a sorba húzni az igát, nem fordítja el fejét ha meglopják, megalázzák, aki nem áll be bohócnak a cirkuszukba...ha valaki megpróbálja, szerintük az csak "szavazatmaximálás" -míg őket nyilván csak a tiszta önzetlenség vezérli amikor minden hatalmat és pénzt maguknak kaparintanak meg....igazuk van, egy országban élünk, egy a nyelvünk de ezek nem a honfitársaink, hanem az elnyomóink....
BőröndÖdön
2020. június 05. 19:13
Jéé,Arisztid újra itt,mizújs a Tusk nagypapával,és László Petra?! :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!