Baromi szomorú nap a mai

2020. július 24. 17:37

Ez még annak is rossz, aki soha nem értett egyet az Indexszel.

2020. július 24. 17:37
Magyarósi Csaba
Facebook

„Baromi szomorú nap a mai.

Függetlenül a pártállástól egyetlen gondolkozó ember sem érezheti úgy, hogy egy Indexhez mérhető újság szétesése ne tenné rosszabb hellyé az országot, amiben él.

A szerkesztőség tagjai fantasztikus példát mutatnak tartásból, tisztességből és gerincből, kár, hogy ilyen véráldozatokra van szükség a demonstráláshoz.

Az ország legnagyobb, legkedveltebb és nyereséges lapja ma meghalt, pedig minden adottsága megvolt ahhoz, hogy hosszan velünk legyen még.

Aki ennek a fejleménynek tapsol, az valójában nem érti, hogy ami történt, neki is rossz. Még akkor is, ha nem értett mindig egyet az Indexszel. Én sem értettem mindig egyet vele.

Sőt, ez még annak is rossz, aki soha nem értett egyet az Indexszel.

Tíz évig voltam újságírója és több mint tíz évig voltam olvasója a lapnak, ami 21 éven át volt velünk: ez megy most a levesbe.

Illetve reméljük, mégsem: a felálló csapat már létre is hozott egy új Facebook csoportot azért, hogy legyen folytatás.

Találkozzunk ott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fff5
2020. július 25. 18:06
De utálom ezt a csávót. Semmirekellő trugyúb influenszer pfejjj
CirmoS
2020. július 25. 13:58
Baromi szomorú nap a mai. Így van! Ugyanis nyár meg hétvége lévén sok helyen esett az eső! Ma is, tegnap is! Na ez szomorú. Az Index? :-)) Az Index szétesése csak jobb hellyé teheti ezt az országot, pedig - veled ellentétben Magyarósi - gondolkodó ember(ek) vagyok/vagyunk! Szóljatok már ha végre lesz baloldali portál, mert csak balos szennyportálok vannak! Olyan meg nincs, hogy független! Olyan van, hogy a ballibsi elbújik a független szó mögé! Menjetek a pi....ába!
Karbantartó9
2020. július 25. 12:26
Szép nap ez a mai!
pumuklik
2020. július 25. 09:50
"Baromi szomorú nap a mai." Kösd fel magad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!