Dicsőség

2020. július 23. 14:01

Fricska. Kutyafattya örök fanyalgó az, aki nem ismeri el, hogy a főpolgármesternek vannak sikerei is!

2020. július 23. 14:01
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Az Atv.hu közzé is tette, az eseményhez méltó felütéssel: »Karácsony Gergelyt hatalmas megtiszteltetés érte«. Először azt hittem, megkapta a legtöbbet facebookozó városvezető nagydíját, de nem erről van szó. Kiderült, a hatalmas megtiszteltetés egyben kötelesség is, mivel Heller Ágnes örökösei megkeresték a fővárost, hogy kezelésre átadják Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát.

A tavaly elhunyt filozófus asszony életútját ekképpen foglalhatjuk össze: az elmúlt évszázad negyvenes éveiben cionista ifjú volt Izraelben, onnan hazatérve kommunista lett, példaképe az a Lukács György volt, aki a Tanácsköztársaság alatt megtizedelte katonáit. Mentora halála után elment Párizsba »hős magyar ellenzékinek«, de a rendszerváltozás után visszatért, utolsó évtizedeiben a nemzeti konzervatív kormányok legelszántabb gyűlölőjeként, Lukács teljesen megkopott szellemének őrzőjeként élt. Nos, ő Karigeri dicse és fénye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. július 23. 15:58
Heller egy ortodox mufurc kommunista volt a vérszomjas fajtából. (Ennyiből a gyilkos Lukács György méltó tanítványa volt). Nézetein nem változtatott semmit haláláig a keresztény- és magyargyűlölőét a sírig magával cipelte. Meglovagolta, hogy a nyugati liberalizmus hatalmi harcában a klasszikus sztálini, maoista hagyományok folytatását találta legalkalmasabbnak így Heller kegyesen ráállt. hogy a hasznos idióták szekerét is tolja cserébe amazok tolták az övét.
zakar zoltán béla
2020. július 23. 14:55
záveczszakonyihornngyanagyj....
BőröndÖdön
2020. július 23. 14:27
Dani,inkább egyél valamit! :)
NotaBene
2020. július 23. 14:23
Lukacs György tanítványai, és szellemi örököseinek akadémia pozicióját az utóbbi időben veszélyeztették, már nem mindenki ismeri el a tudomány egyedül hiteles képviselőnek a lukács tanítványokat. (Sőtt, -irgalom attya ne hagyj el- vannak, akik Hóman Bálintot és Lukacs Györgyöt ugyanolyan mércével akarják mérni ) A folyamat végén még az MTA intézetekben a világhírű lukács iskola dominanciája is veszélybe kerülhet. Itt az ideje, hogy legyen egy független intézet, amely méltó módon emlékezik a dicső tanítványokra! Lukács György élt, él, élni fog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!