Gyurcsányék meggyalázták a Nélküledet

2020. július 20. 10:40

A 15 millió magyar összetartozását jelképező új nemzeti imát kellett tehát profanizálni, levinni a prolik közé a porba, az örök gyurcsányista színvonalra.

2020. július 20. 10:40
Pataki Tamás
Magyar Nemzet

„Nincs olyan magyar, aki nem ismerné az Ismerős Arcok Nélküled című dalát, a kortárs himnuszt, az összetartozás himnuszát. Most éppen ezt gyalázta meg Gyurcsány Ferenc pártja. Megtették, és még büszkék is rá. A trükkök százaiból most egy igazán aljasra tellett, a szektapárt ezzel a felütéssel rakta ki az ominózus videót: »Megcsináltuk a Nélküled című dal új videóklipjét, miután kiderült, hogy a koronavírus gócpontjai a kórházak voltak.«

Tehát »lepusztult kórházakat« láthatunk a videóban, és persze Orbán Viktor miniszterelnököt meg Kásler Miklós minisztert, akiknek majd »felelniük kell«. A képkockák pergése közben szól a magyarság kortárs himnusza – de csak azért ez, mert a töketlen dékások még nem merték meggyalázni a Himnuszt, habár tudjuk jól, hogy profin járnak el a nemzeti ünnepek tönkretételében és meggyalázásában.

»S bár a lényeget még nem értheted« – szól a dal. És hát nem, ők sohasem értik és sohasem értették a lényeget. Gyurcsányék most azon akadtak ki, hogy a magyar kormány világviszonylatban a lehető legjobban kezelte a járványt, ma is Európa egyik járványtalan szigete vagyunk. Nyilván nekik az lett volna jó, hogy ha nem így történik, hogy ha csütörtököt mond a kormány, hogy ha belepusztultunk volna, mert nekik ez a politikai érdekük.

»Mit lehet ilyenkor tenni?« – gondolta Gyurcsány Ferenc, és elővette elnyűtt KISZ-egyenruhájából a magyar kártyát. Agyonhasznált kártyája ez már neki, de van rá igény, hát kijátssza. »Mi lenne, ha megint éket vernék magyar és magyar közé, ha meggyaláznánk egy olyan szimbolikus dalt, amely a magyar összetartozásról szól?« – vetette fel Fletó, mire csatlósai bőszen bólogatni kezdtek. A 15 millió magyar összetartozását jelképező új nemzeti imát kellett tehát profanizálni, levinni a prolik közé a porba, az örök gyurcsányista színvonalra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. július 21. 08:08
Gyurcsányék meggyalázták a Nélküledet" mit nem gyaláztak meg?
Pelso j.
2020. július 20. 15:20
Pubi, nincs olyan, hogy kortárs himnusz. Egy Himnusz van, s az nem a Nélküled. A mítoszt csak te hazudod hozzá.
Almassy
2020. július 20. 14:54
"... Gyurcsányék meggyalázták ..." Összegyurcsányozták! Ehhez értenek...
kulakman
2020. július 20. 14:49
Az a fajta mentő ami a képeken látszik kb 8-10 éve ki lett vonva a rendszerből, és én gazda vagyok nem egészségügyes ,(akkor egy profi eü dolgozó beazonosíthatná a régi képeket ami pont az ő regnálásuk alatti helyzetet tükrözi) a dk hamisítson profibban , csak nem tud , mert claire olyan mint a VARÁNUSZ nem harap csak benyálaz ,de abba beledöglesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!