A LEGJOBB SZÍVVEL

2020. augusztus 31. 15:25

A legjobb szívvel kívánom nekik, hogy egy, csak egyetlen napra kapják már el a Covid-19-et.

2020. augusztus 31. 15:25
Orbán György
Töprengő

„A legjobb szívvel kívánom minden polgártársunknak, aki – miközben jó néhányan nem titkolt szorongással néznek az elkövetkező hetek elé – azzal van elfoglalva,

hogy frusztrált, semmit el nem ért, kirúgott orvosok, gyógyszerészek vírustagadó propaganda-előadását mint a győztes felszabadítók megérkeztét üdvözöljék és terjesszék;

hogy korlátozó intézkedések ellen mint elemi szabadságuk sárbatiprása ellen dühhel vagy cinizmussal tiltakozzanak; hogy nyíltan vagy burkoltan mindenkit hülyének vagy birkának tituláljanak, aki embertársai, rokonai, közvetlen hozzátartozói, neadjisten saját maga védelmében tudomásul veszi és alkalmazkodva fogadja a kialakult helyzetet, noha nem doktorált virológiából; nos, a legjobb szívvel kívánom nekik, hogy egy, csak egyetlen napra kapják már el a Covid-19-et.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. szeptember 01. 11:21
Szerintem félreviszi a kérdést, aki vírustagadásnak minősíti a járvány ügyében hozott korlátozásokat kritikáját! Még a vírustagadók döntő többsége sem a vírus létét tagadja, hanem hogy az ellene hozott intézkedések nem állnak arányban a vírus veszélyességével. Minden halál nagyon szomorú, ami a vírus számlájára írható, de a gazdaság leállítása nyomán emberek sokaságának a tönkremenetele egészen biztosan nem a leghatékonyabb ellenszer!
írmag
2020. szeptember 01. 06:17
Aki a magyarságát érezné korlátnak, hasonló megoldást keressen magának!
peter.jordanson
2020. augusztus 31. 21:50
Hiteles és autentikus! A vírusnak és mások megdöglésének való szurkolás: a narancskereszténységgel mixelt zsigeri fideszerkölcs. Már-már krisztusi attitűd szerintem! Olyan, mint a Hős utcai szoknyás-hasas magyar asszonyságok "rák ágye ki a bálád tá gáci" jókívánságai.
zsanett-kúnrum
2020. augusztus 31. 20:51
Szívemből szóltál györgy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!