Amennyiben nemzeti egységkormány alakulna...

2020. augusztus 25. 15:46

...az nem lehetne más, csak egy Párbeszéd-KDNP-koalíció.

2020. augusztus 25. 15:46
Hont András
Hont András
Facebook

„Amennyiben nemzeti egységkormány alakulna, akkor az nem lehetne más, csak egy Párbeszéd-KDNP-koalíció. Ez a két képződmény jeleníti meg az egyik, illetve a másik oldal eszenciáját. Ha rajtuk múlna zsákba csomagolva, hómofiszban vennénk részt a kötelező istentiszteleten, természetesen boltzár idején, ám szigorú elveik alól felmentést kapnánk, ha éppen gépfegyverrel támadna kedvünk lemészárolni békés háziállatokat, vagy ha a nagy szociális igazságosság nevében, a vegán-műanyagmentes életvitelünk zavartalan és kockázatmentes fenntartásának az lenne az ára, hogy éhen döglesszük teljes Borsod megyét. Ja, és a magyar társadalomhoz hasonlóan annyira szeretik a versenyt, hogy a büdös életben nem hajlandóak önmagukat megmérettetni egy választáson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2020. augusztus 26. 14:27
Hont Bandika, ez a kis szösszeneted elmeorvosért kiált. Sok volt a mariska?
nempolitizálok
2020. augusztus 26. 12:40
Szerintem a Párbeszéd menjen csak szépen ahová tartozik, Gyurcsányék mellé.
Krupp Skya
2020. augusztus 26. 06:20
"..az nem lehetne más, csak egy Párbeszéd-KDNP-koalíció." Nem tartom jó ötletnek Gyurcsány Ferenc , Bojler Klára és Vágó Pista bácsi Havas Henrikkel egyből átlépnének a keresztyén demokratákhoz, ugyan is mindegyik többször bérmálkozott.
tevevanegypupu
2020. augusztus 25. 22:26
A mi körzetünkben egyénileg kdnp-s képviselő nyert..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!