Józsefváros befogadó kerület

2020. augusztus 08. 13:39

Ebben a hónapban a szexuális orientációknak ezt a sokszínűségét és mindenki jogegyenlőségét fejezzük ki.

2020. augusztus 08. 13:39
Józsefvárosi Önkormányzat
Facebook

„Józsefváros befogadó kerület, a Józsefvárosi Önkormányzat pedig mindenki önkormányzata, mert valljuk, hogy a közösség ereje sokféleségünkben rejlik. Ebben a hónapban a szexuális orientációknak ezt a sokszínűségét és mindenki jogegyenlőségét fejezzük ki a Polgármesteri Hivatalra kitűzött molinóval is: azért, hogy mindenkit megillessen ne csak az elfogadás, hanem az elismerés és a tisztelet is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2020. augusztus 10. 16:23
Nem kéne már más bugyijában turkálni. Se a jobb, se a baloldalnak. Felejtsük már el a melegeket és hagyjuk őket békén. Nincs jobb dolga itt senkinek, mint állandóan ébren tartani a témát? Ettől élveznek este az ágyban? Vagy éppen ettől nem?
annamanna
2020. augusztus 09. 15:34
A PÖCEGÖDÖR MINDENT BEFOGAD. Ez a nyomorult azt állítja, hogy Józsefváros pöcegödör.
tevevanegypupu
2020. augusztus 09. 14:32
A Momentum polgármestere. A Momentumban elég sok a meleg..meg aztán hálásnak is kell lenni, ha már ennyi pénzért ott lehet Józsefvárosban, amit Kocsisék rendbehoztak..Volt most már romlott étel, verekedés, támadás hajléktalanok megjelenése..végre-végre igazán liberális és szabad l ett a kerület..
mustarharmas
2020. augusztus 08. 23:58
Tipikus értelmiségi pótcselekvés... Inkább a kutyaszart takarítanák gyakrabban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!