Kedves Fekete-Győr András, tisztelt pártelnök Úr!

2020. augusztus 06. 13:00

Ti tettétek ezt országos üggyé.

2020. augusztus 06. 13:00
Rónai Sándor
Facebook

„Mi csinálnánk országos ügyet a gödi konfliktusból? Nem hinném. Én a gödi választókerület DK-elnökeként képviselem a pártomat az ügyben. Helyiként. Nem Budapestről. Ide születtem, és ma is itt élek a szomszéd városban, Dunakeszin. Nekem ez a szűkebb hazám. Én már akkor azért dolgoztam, hogy ellenzéki összefogással egyszer visszavehessük Gödöt a Fidesztől, amikor a Momentum még nem is létezett. Mint látod, a DK a helyén kezeli az ügyet, ezért kommunikálok a DK részéről Göd ügyében kizárólag én. Mert én vagyok helyben, én ismerem az ügyet. Meg mert így demokratikus: hogy helyi ügyekben a helyiek dolgoznak-beszélnek. Tőletek eddig megszólalt két – általam egyébként sokra tartott – EP-s kollégám, Donáth Anna és Cseh Katka. Nem sok gödi kötődésükről tudok. Megszólalt Soproni Tamás, VI. kerületi polgármesteretek. Őt sem sokszor hallottam korábban megnyilvánulni Göd számára fontos kérdésekben. És megszólaltál Te, mint a Momentum pártelnöke, garantálva ezzel, hogy a gödi helyzet helyi konfliktusából országosnak tűnő konfliktus legyen.

Nem tudok róla, hogy az említett kollégákat felhívták volna a hivatal vagy a város más dolgozói, hogy beszámoljanak az áldatlan állapotokról. Nem tudom hány embert hívtak fel közületek hozzám hasonlóan, hogy pénzt kérjenek kölcsön, amikor a számlák már sorakoztak, de a fizetés nem jött meg időben a polgármester késlekedése miatt. Ez is egy szelete az igazságnak. Számomra a legfontosabb szelete, mert az itt élőkről szól. Nem értelek. Azt mondod, az lenne az érdekünk, hogy összefogva, közösen harcoljunk a Fidesz ellen, közben pedig Te és a pártod azt igyekszik elhitetni, hogy itt bizony valami országos, nagy törés van az ellenzéki pártok között. Holott tudjuk, hogy ez nem igaz. Csak Gödön van vitánk, és ott sem a Momentum és a DK között, hanem a momentumos polgármester és a helyi teljes ellenzék (DK-LMP-Jobbik) között. Amit – valamilyen okból – ahelyett, hogy megoldanátok házon belül, inkább feltüzeltek és kiszélesítetek országos szintre. Miközben egyébként az ország jelentős részében döccenés nélkül működik az ellenzéki összefogás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonda László
2020. augusztus 07. 13:33
Egy gyáva kis senkiházi ez a Rónai, mivel sorra letilt mindenkit a facebook oldaláról, akinek ellenvéleménye van! Így hamisítja az összes DK's képviselő az összképet a haza- és nemzetáruló politikájukról.
jégecet
2020. augusztus 07. 08:13
https://azonnali.hu/cikk/20200806_akik-egy-osszefogassal-megnyert-valasztas-utan-is-elvagjak-a-torkodat
samual
2020. augusztus 06. 23:24
ez a Rónai festi magát vagy tényleg ennyire hülye?
péterx
2020. augusztus 06. 20:05
A "DK" manipulált hangfelvétele igazolja, az Öszödi Rém semmit nem tanult, sőt, még aljasabb lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!