Soha nem fogom elfelejteni neked, hogy asszisztáltál az Index kiheréléséhez

2020. augusztus 24. 17:54

További szép lavírozást kívánok neked a magyar sajtópiacon, de szerintem ezt nem kell neked kívánni, tehetséges vagy te ebben.

2020. augusztus 24. 17:54
Dezső András
Dezső András
Facebook

„Mindenféle indulat nélkül írom: Kedves Pál, bárhová is sodor az élet téged, soha nem fogom elfelejteni neked, hogy asszisztáltál az Index kiheréléséhez. És amikor Stumpf Andrásnak az interjúban azt mondtam, hogy legalább elvált a szar a májtól, akkor rád is gondoltam. Szerintem ez úgy korrekt, ha tudod.További szép lavírozást kívánok neked a magyar sajtópiacon, de szerintem ezt nem kell neked kívánni, tehetséges vagy te ebben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalhana
2020. augusztus 26. 18:36
Ahogyan a disznó sem felejti a miskárolót, aki kiherélte.
akiaki
2020. augusztus 25. 18:45
a melós miért picsog?
bubis
2020. augusztus 25. 12:12
Az Indexet maguk az indexesek herélték ki azzal, hogy a befolyásolástól való paranoid félelmükben azok ellen a barátaik ellen fordultak, akik ettől megvédték őket. Egy percig sem kellett harcolniuk vagy dacolniuk a befolyásolási kísérletekkel szemben, mert nem voltak ilyenek.
Gyéressy Károly
2020. augusztus 25. 10:26
Ez a Dezső egy nagy rohadék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!