Székely Gábort a mesteremnek tekintem!

2020. augusztus 20. 18:59

Sehol és senkitől nem tapasztaltam, hogy rosszabb színésznek minősítettek volna azért, mert a Nemzeti Színház tagja vagyok!

2020. augusztus 20. 18:59
Udvaros Dorottya
Színház Online

„Szeretve tisztelt Kollégáim, Alkotótársaim, Színészek, Rendezők, Barátaim!

Fontosnak tartom, hogy tudjátok: sehol és senkitől nem tapasztaltam, sem kollégáktól, sem nézőktől, hogy rosszabb színésznek minősítettek volna azért, mert a Nemzeti Színház tagja vagyok!

Székely Gábort a mesteremnek tekintem! Zsámbéki Gáborral együtt hozták létre a budapesti Katona József Színházat, amelynek alapító tagja voltam. Volt szerencsém többször dolgozni Ascher Tamással is. 

Ők meghatározták a pályámat, a színészi életemet, a munkához való viszonyomat. Büszke vagyok erre!

Nem szeretném, ha bárki bármilyen formában felhasználná a nevemet ezek ellen a nagyszerű színházi alkotók ellen.

Köszönöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. augusztus 22. 14:11
A Vidnyánszkyt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. a vesszőkről majd Udvaros Dorottya nyilatkozik, a választások másnapján..
catalina9
2020. augusztus 22. 07:26
szóval most, hogy Udvaros igazgatóját egzisztenciálisan kívánja kivégezni a libsihad, Dorottyánk elé ugrik, hogy testével védje őt a lövedéktől... ja nem, nem elé ugrik, hanem elugrik, nehogy őt is eltalálják, sőt jó előre jelzi, hogy ő valójában inkább a kivégzőosztaghoz húz. silány volt Dorottya...még a színészek bagázsához mérve is... Hajrá Vidnyánszky!
Messzeföld
2020. augusztus 22. 04:19
Sajnos élvezhetetlen volt számomra mindig a művésznő munkája. Bármilyen szerepet kapott, csak ordított, ordított és ordított!
Tatulus
2020. augusztus 21. 17:39
Érdekes, mintha ezt a "nagyszerű" szöveget hallottam volna valahol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!