Vidnyánszky nagy művész. Elegánsan le kellene mondania

2020. augusztus 24. 18:27

Az ember pedig hiú. Interjú.

2020. augusztus 24. 18:27
Szinetár Miklós
Szinetár Miklós
Válasz Online

Elkerekedett a szeme, amikor meglátta a minap, hogy Rosta Mária szerint most Vidnyánszky Attila lenne a legmegfelelőbb az István, a király megrendezésére?

Mit tagadjam, meglepődtem, hiszen éppen ezt a darabot rendezem most. Amikor ez a beszélgetés megjelenik, akkor kezdjük a próbákat. A producer asszony telefonon aztán szerencsére egyértelművé tette, hogy abban az interjúban kifejezetten a rockopera rendezésére gondolt.

Ön pedig rock nélküli változatot rendez az Operaházban. Régi vágya volt?

Cseppet sem. Rosta Mária a darab gazdája, aki remekül tartja azt életben évtizedek óta, az ő ötlete volt, hogy legyen operaverzió is. Az Operaház akkor kért fel engem, amikor ők már megállapodtak, s eldőlt, hogy elkészül ez a változat. Nem értettem, miért kellene megrendeznem nekem is. Koltay Gáborét, Kerényiét, Szikoráét, Alföldiét, Novák Péterét és Székely Krisztáét is nagyon szerettem nézőként, úgyhogy megköszöntem a lehetőséget és nemet mondtam.

Most mégis rendezi.

Mert ezután megkeresett a producer asszony és nagyon határozottan kért – a szerzők nevében is! Az ember pedig hiú. Ha ennyire mondják neki, hogy nagyon nagy szükség van rá és csak rá, hajlamos igent mondani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
setti54
2020. augusztus 25. 20:03
Te tényleg ennyire hülye vagy Szinetár. Látom már a lányod is volt miből merítsen. Családba marad!
makapaka2
2020. augusztus 25. 18:26
Hű önmagához. Egy keresztény, nemzeti érzelmű művészt nem tud támogatni.
formaegy
2020. augusztus 25. 18:03
"Vidnyánszky nagy művész. Elegánsan le kellene mondania" No és mond már meg te örök komcsi fajzat, aki csak ezért létezik mert a komcsik fenekét nyalta életében, Vidnyánszkynak miért kellene lemondani? Mert te, és a mocskos hazaáruló fajtád mondta? No és mondd már meg, hogy ki a büdös franc vagy te, hogy megmondd mit tegyen, vagy ne tegyen Vidnyánszky??? Figyelj már te szerencsétlen vén toprongyos! Ha lenne még egy kis gerinced, akkor tudod, olyan elegánsan eltűnnél a jó büdös francba, mert egy senki vagy. Ja bocsánat. Valaki mégis. Mindig, mindenkor és mindenhol a büdös komcsi fenekét nyaló féreg! Tudod mihez van neked közöd? Gyurcsány cafrangos cefreszagú fenekét nyalnod!
Tatulus
2020. augusztus 25. 16:26
Szinetár 88 éves korábban is maradt libsi, meg galíciai! Véleménye felejthető, viszont irigylésre méltó, hogy a zsidók ilyen hosszú ideig élnek! Biztosan a kóser kaja! Azért valahogy ő sem érzi, hogy a biztonsága a jobboldali kormány idején garantált, de a rokonszenves ballibek uralma nem annyira lenne neki kedvező!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!