A Rózsa neve

2020. szeptember 03. 16:31

Rózsa Péter, az ördög töke sátánista szerzetesrend perjelje azt a megbízatást kapta I. Szemlőhegyi Ferenctől, hogy bármi áron feketítse be és lehetetlenítse el I. Felcsúti Viktort.

2020. szeptember 03. 16:31
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Rózsa Péter, az ördög töke sátánista szerzetesrend perjelje azt a megbízatást kapta I. Szemlőhegyi Ferenctől, hogy bármi áron feketítse be és lehetetlenítse el I. Felcsúti Viktort, a fejedelmet, s ehhez felhasználhatja a fejedelem családját is, beleértve kiskorú gyermekeit.

Valahogy így kezdődhetne a budapesti A Rózsa neve sztori, ám az utolsó pillanatban megérkezett Baskerville-i Vilmos (esetünkben Milkovics Pál), és leleplezte a sátánista szerzetest. (Függöny, taps…)

Igen, végül is ez most valamiféle happy end. Már ami a kirúgást illeti. De miért gondolják egyesek újra és újra, hogy a családtagok, különösképpen a kiskorú vagy akár nagykorú gyermekek felhasználhatók a politikai küzdelmekben? Ez az igazi kérdés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. szeptember 04. 17:35
Nem jól tudod, és nem úgy. Sorrend felcsrélhető. Persze ez bizton nem tart viszza.
llnnhegyi
2020. szeptember 04. 15:18
Kedves Bayer Zsolt! Gratulálok! Az utóbbi öt esztendő legjobb írása Magyarországon!-:)))) Ezért már díj is járna!
matyi lúdas
2020. szeptember 04. 08:12
https://i.imgur.com/jSaE7d3.jpg
zakar zoltán béla
2020. szeptember 03. 20:16
REMEK!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!