Az értéksemleges nevelés diadala: a Színművészetin mindenki ugyanúgy gondolja!

2020. szeptember 02. 15:50

100 százalék! Istenem, ezek tényleg ennyire hülyék.

2020. szeptember 02. 15:50
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„A Hallgatói Önkormányzat szerint a SZFE hallgatóinak 100 százaléka elutasítja, hogy az egyetem Vidnyánszkyék kezébe került, írta meg a 444.hu. És még csak észre sem vették a poént. Még a Népfront is csak 99,7 százalékkal nyerte a választásokat a szocializmusban, sőt, Lukasenka is beérte 80 százalékkal. Az ideológiamentes nevelés diadala, hiszen nyilván objektív igazság csak egy van, és azt a SZFE tanárai mind tudják, ami bizonyítva is van, hiszen minden hallgatójuk egyetért velük.

Azokban a csodás időkben, amikor én voltam fiatal, amikor a fiúk a lányokat, a lányok meg a fiúkat szerették, az ember gyermeke 16 éves kora körül, ha csak nem volt kirívóan hülye, rájött arra, hogy nem ő a világ legokosabb embere. Vagyis arra, hogy a világ bonyolult, a felnőttek nem hülyék, vagyis inkább arra, hogy nagyon sokféleképpen hülyék, és nem szabad mindig a felhorgadó érzéseink után menni. Persze ettől függetlenül a 16-24 éves korosztály minden forradalom alapja, legyen szó a legigazabb ügyről vagy akár a legmocskosabbról. Minden elmebeteg társadalommérnök, küldetéstudatos liberális ámokfutó, kiugrott kommunista, aki újra visszatalál az eszméhez, természetesen az ifjúságot akarja megrontani, mert neki valahogy nincs kedve fájós derékkal nekirontani a rohamrendőröknek és leülni kudarc esetén a hatóság elleni erőszakért az éveket, ahogy az dukál.
Attól még, hogy Szókratészt (talán) hamisan vádolták az ifjúság megrontásával más még elkövetheti ezt a bűnt.

100 százalék! Istenem, ezek tényleg ennyire hülyék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2020. szeptember 10. 10:24
Shulzot is 100%kal választották pártelnöknek. Hol is van most?
yyyyxxxx
2020. szeptember 03. 17:07
"Ez a hülye rendszer ugyanis nem a tanárt finanszírozza, hanem a hallgatót. Pedig csekély színésztanonci ésszel is belátható egy tehetséges matematikus hallgató kiképzéséhez pont ugyanannyi tanár kell, mint tízéhez" Pontosan. Ez az, amin a Fidesz valamiért 10 éve nem képes változtatni. Volt hallgatóm, aki nem tudott három sort sem felolvasni a szemináriumi dolgozatából, mert nem tudott olvasni. Ez nem vicc. Azóta valószínűleg már megkapta a tanári diplomáját, elvégre az oktatókra rászólnak a főnökeik, ha túl sokat buktatnak. Számos stratégiailag fontos szak van, amelyeknél évi 1-2 hallgató mellett is fontos volna, hogy teljes oktatói létszámmal működjenek. Ha egy kormány azt akarja, hogy valaki lefordítsa a rendőrség számára, amikor a lehallgatott beszélgetésben pl. csecsen terroristák társalognak, akkor olyan szakok szakértőire van szükség, amiket minden oldali politikusok orchidea-szakokként szoktak emlegetni, és a megszüntetésüket követelik
Paxillus
2020. szeptember 03. 15:30
Abszolút bizonyíték az ideológiamentes nevelésre, hogy 100% ért egyet , hogy még véletlenül se tehesse be a lábát senki a balliberális tanárokon kívül. Kell még mondanom valamit Ildikó ? ( Enyedi )
Anonymtalan
2020. szeptember 03. 11:56
"100 százalék! Istenem, ezek tényleg ennyire hülyék" Jó hát az osztrák 140%-os részvétel perspektvájából kell nézni a dolgot. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!