Készülhetünk

2020. szeptember 10. 06:47

Újabb szinten folytatódik az a veszett rohamozás, melyet a Vezér és miniszterelnök az euro-atlanti demokratikus világ ellen folytat.

2020. szeptember 10. 06:47
Ungváry Rudolf
Népszava

„Az Alapjogokért központ »Igazság, erő, felemelkedés. Együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét« címmel web-dokumentumot tett közzé. A szöveg szerint a »Kárpát-medence népeivel együtt« tervezi a Vezér és a miniszterelnök a jövőt. A videó azonban puszta magyar történelemfényezés; a héroszként ábrázolt, szentté avatott Árpád-házi királyok mitikus nyitóképével együtt a magyar politikai szupremácia hirdetése a Kárpát-medencében. Nincs az a horvát, német, román, ruszin, szerb, szlovák, aki ezt beszopná. Első látásra mindez csak belpolitikai célú szájtépés. Azzal a sokat sejtető felszólítással, hogy »adódjatok össze és készüljetek, mindennap készüljetek!« Ugyan mire?

Észre kellene azonban venni, hogy ezzel a megnyilatkozással egy újabb szinten folytatódik az a veszett rohamozás, melyet a Vezér és miniszterelnök az euro-atlanti demokratikus világ ellen folytat, szövetkezni próbálva más kelet-európai önkényuralmi rendszerrel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrStokes
2020. szeptember 11. 08:18
Most látom Y-al írja ez a proli a nevét. Bruhahahaha
MrStokes
2020. szeptember 11. 08:17
Ungvári , ez a harmadosztályú kápó.
1000bocs
2020. szeptember 10. 22:49
Kurva szar lehet Ungváry Rudolfnak lenni....
makapaka2
2020. szeptember 10. 18:20
Vén hülye gyűlölködő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!