Kétségem sincs afelől, hogy Vidnyánszky Attila és az egész stáb jót akar

2020. szeptember 08. 17:09

Mindenkinek azt ajánlanám: nyugodtan kezdjen végre járni a Nemzeti Színházba, és nézzen ottani előadást is.

2020. szeptember 08. 17:09
Trill Zsolt
24.hu

„Két gondolatot szeretnék csak elmondani. Én a Nemzeti Színház tagja vagyok, és kétségem sincs afelől, hogy Vidnyánszky Attila és az egész stáb jót akar a Színművészeti ügyében is. Szerintem biztos, hogy csak jó célok lebegnek a szemük előtt. Ez az egyik dolog, a másik pedig az, hogy mindenkinek azt ajánlanám: nyugodtan kezdjen végre járni a Nemzeti Színházba, és nézzen ottani előadást is. Akkor szépen le lehetne ülni közösen és el tudnánk kezdeni színházról beszélgetni. Én azt hiszem, a munka a lényeg. Amit az ember letesz a színpadra, az ott van. Aki pedig ezt nem látja, vagy kiforgatja, magára vessen. Engem semmi más nem érdekel, csak a munka.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatface
2020. szeptember 14. 15:18
Irányítás tényleg nincs. Ahogy Kaposváron se volt.
avízazúr
2020. szeptember 09. 17:25
Miről kellene tárgyalni? Megvitatható új oktatási program nincs, meg mi értelme lenne róla vitatkozni, ha csupán a jogi felhatalmazottsága a hivatkozási alap. Megkapta az intézményt a kuratórium, vegye át! Bármikor felmentheti a munkavégzés alól a felmondási idejét töltő rektorhelyettest, kinevezhet újat. De ha egyszemélyi irányítás van, akkor az az intézmény már nem universitas.
avízazúr
2020. szeptember 09. 15:37
A NER szeret téged.
avízazúr
2020. szeptember 09. 14:33
Javaslatot, neveket kértek az egyetemtől a kuratóriumi tagra. Igéretett tettek az egyetemi képviseletre. A szenátus és diákönkormányzat közösen megtette a javaslatát, névsort adott le, hogy V.-ék választhassanak. Aztán a sajtóból megtudták, hogy senkit nem vettek be. Akkor mit várt? Hogy higgyenek neki? Hogy korrektnek tartsák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!