Pest megye, oszolj!

2020. szeptember 11. 08:27

Az utolsó MSZP-s jelszó.

2020. szeptember 11. 08:27
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Origo

„Ez a harc lesz a végső – így tekinthetnek az MSZP következő, jövő heti tisztújító kongresszusára a párt küldöttei. Már akiket beengednek majd az országos elvtársi találkozóra, hiszen a legnagyobb megyei bázist, Pest megye küldötteit egyszerűen kizárták a tisztújításból. Ügyesnek tűnik Tóth Bertalan módszere: ha már a nagypolitizáláshoz nem volt tehetsége, mandátumának lejárta előtt két héttel legalább a kamarillapolitozálásban megcsillantotta erényeit. A párt önfelszámolása végül is jó úton halad.

A regnáló elnök már-már az egykori kisgazda, MDF-es és SZDSZ-es végórákat idézi vissza. Tóth Bertalan már a következő, Összefogás-listás parlamenti mandátumáért küzd, ami a saját és négy bizalmasa – ők is megkapnák a mandátumot – szempontjából nem lebecsülendő dolog. Amit kértek tőle, azt teljesíti, hiszen jól tudják, hogy kihívója, Mesterházy Attila nem sündörögne Gyurcsány körül.

A »Pest megye oszolj!« – jelszóval tehát Tóth most belecsapott a lecsóba, kizárta azokat a küldötteket a szavazásból, akik tuti nem rá, hanem Mesterházyra szavaztak volna. Tóth lehet, hogy megnyeri a tisztújítást, csakhogy kínos jogi herce-hurcával kell majd szembenéznie”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. szeptember 11. 16:54
Ok,Tamás!
nyugalom
2020. szeptember 11. 13:26
ágika mar baratkozik vadaival, dobrev kolykeivel!
zsanett-kúnrum
2020. szeptember 11. 13:24
Már romantikus érzéseim támadtak, huszonhárom millió romám, ja az is gyúrcsányi volt
nyugalom
2020. szeptember 11. 13:24
berci mar aprodobrevék kenyeret eszi, de szófiácska? Ágika buta liba, güttő kinyilatkoztatott, na ő is egy fekete ljjjjjuk! Mesterhazy miert nem maradt csendbe? Ildikó majd igazgat a dolgon, piroska is besegit! Katyvasz, jó mulatast!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!