Magyarország leglátogatottabb portálja a hvg.hu volt

2020. október 18. 19:13

Mindez farokméregetésnek tűnik, és napi adatokat előrángatni valóban annyi értelme van, mint óránként mérlegelni, de egyfelől nem én kezdtem, hanem a sportkommentátor.

2020. október 18. 19:13
Hont András
Hont András
Facebook

„Eszem ágában sem lenne ezt szóba hozni (több okból sem), ha tegnap a manöken-sportkommentátor nem kezd el nagypofával büszkülni azzal, hogy az általa főszerkesztett »Index« pénteken a leglátogatottabb portál volt. Mindezt a telefonos applikációs adatokkal korrigált számokra alapozva, amelyet egy roppant ízléses #nincsmásik hashtaggel  tett közzé, hogy érájának első »elsőzése« napi 805 ezer egyedi látogatóval megvalósult. Halálosan frusztrált ismerősei körében learatta a tapsokat, fogadta a virágesőt, pukedlizett egyet, mire kénytelen voltam fölhívni a figyelmét, hogy ezt egy olyan héten teszi, amikor a valaha egymillió-egymillió kétszázezres Index negyedik is volt a site-ok között, és hogy októberben a lap sokéves történetének legrosszabb hetét produkálta. (Nem mellesleg az indamédiás háttér alapból többszázezres induló látogatottságot jelent naponta, hasonlóval az »Origo« rendelkezik a Freemail miatt).

A válasz valami belterjes picsogás volt.Az élet viszonylag ritkán produkál ilyen hamar elégtételt. Tegnap lenyomtuk az összehasonlíthatatlanul kedvezőbb háttérrel rendelkező »Indexet« és »Origot« is. Amennyiben a vásárolt tartalmakat leszámítjuk (24.hu esetében 23-24 százaléka a látogatottságnak, a feminánál 22), akkor Magyarország leglátogatottabb portálja a hvg.hu volt. Mindez farokméregetésnek tűnik, és napi adatokat előrángatni valóban annyi értelme van, mint óránként mérlegelni, de egyfelől nem én kezdtem, hanem a sportkommentátor, a stróman és az a harmadik, akinek a nevét nem jegyeztük meg. Másfelől pedig van azért komolyabb tanulság is. Még ilyen körülmények között is megéri a lapcsinálás imitálása helyett lapot csinálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 19. 15:36
Én mondom diktatúra ez!
linkeloe
2020. október 19. 11:48
Indexből 444, majd Telex is. Jourova-val meg jelentéseket írattatnak a sajtószabadság korlátozásáról......... :-)))
1000bocs
2020. október 19. 10:19
Azt bírom a balosokban, hogy csonthülyék. Például Hontbandinak sem ugrik be, hogy nem kéne azzalvillogni, hogy milyen kurva nagy a forgalmuk, hisz az egyszeri embernek ilyenkor rögötn beugrik: akkor miért kunyeráltok állandóan pénzt? Mekkora fizetés az, amit egy balos újságíró magára nézve arányosnak gondol?
Sulammit
2020. október 19. 09:32
A hvg.hu elsőként írta meg, hogy megszületett Orbán Viktor 5. unokája, a kis Bertalan! gratulálok Rachelnek, férjének, Orbán Viktornak, Anikónak, az egész Orbán családnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!