Gáti Oszkár: Szörényi öregecske, nem kell komolyan venni

2020. november 20. 15:43

Nyilván 30 évvel ezelőtt nem mondott volna ilyet Szörényi Levente

2020. november 20. 15:43
null

Gáti Oszkár szerint egy bizonyos kor után elkövetkezik az az idő, amikor az ember már nem tudja, mit beszél – írta meg az atv.hu a Spirit FM műsorára hivatkozva.

A művész a Spirit FM Viccen Kívül című adásában nyilatkozta ezt arra reagálva, miszerint Szörényi Levente szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetem nemzedékek óta nemhogy színésznagyságokat, de közepes tehetségeket sem ont magából.

„Ez a mondat leginkább annak alkotóját minősíti” – reagált Gáti Oszkár az Illés egykori frontemberének kijelentésére. Hozzátette, 30 évvel ezelőtt nyilván Szörényi sem mondott volna ilyet, de „Szörényi Levente már öregecske, nem kell komolyan venni.” Szörényi azon kijelentésére is reagált, hogy az SZFE-s ellenállás a régi tanárok és pártfunkcionáriusok bosszúja, akik úgy érzik, ha nem az ő kezükben van az uralom, akkor mindenre képesnek kell lenni.

Gáti Oszkár szerint ez visszafelé is igaz: „Ez fordítva is igaz, ha Vidnyánszky úgy gondolja, hogy nem az ő kezében van az uralom, akkor mindenre képesnek kell lenni, ugyanez igaz Rátóti Zoltánra is. Most teljesen mindegy, melyik oldalról közelítjük meg, mind a két irányba ugyanaz az igazság, tessék elosztani.” – mondta a Jászai Mari díjas színművész.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 27. 10:34
gáti a fiatal büszke libsi erő!?
Globalfake
2020. november 26. 18:35
szóval ez is egy libsi faszt szopó beszari, jó ezt tudni...
syphax
2020. november 24. 11:16
GÁTICSKA HÜLYÖNCÖCSKE! ELEVEN BIZONYITÉKA VAGY MINDEN ELLENKEZŐNEK, AMIT ÁLLITASZ--BAZZDMEG!
kitiltott
2020. november 23. 20:43
Tt már mindenki politizal ? Újságírók Színeszek Művészek Sportolók Celebek Az ellenzék meg fut a Fidesz után :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!