Nem kérem, hogy szégyelld magad, mert ahhoz rendelkezned kellene minimális morális érzékkel

2020. november 02. 13:30

Töröld magad a Színművészeti Főiskola hallgatói köréből, a közös osztályfotóból.

2020. november 02. 13:30
Sztarenki Pál
Papageno

„Rátóti Zoltán magyar színész elrendelte az oktatás felfüggesztését az SZFE-n! Hittétek volna valaha is ezt a mondatot, ezt a hírt, volt Főiskolás társaim?! Számunkra, volt iskolatársak, a közös Alma Mater tagjai számára most árultad el a Színészesküdet, a Mestereidet, az osztálytársaidat! Nem kérem, hogy szégyelld magad, mert ahhoz rendelkezned kellene minimális morális érzékkel.

»Hosszú időn át Godot-ra vártunk. Godot eljött. Tudomásul kell venni. Ha tetszik, ha nem. Hogy ez kinek mit jelent, az más kérdés. Ez a Godot, válasszatok…« – idézném egyik mesteredet, Ruszt Józsefet. Hogy aztán rád gondolt-e, nem tudhatom, majd eldönti a színháztörténet.

Addíg viszont csak annyit kérek, töröld magad a Színművészeti Főiskola hallgatói köréből, a közös osztályfotóból, s ne rombold annak valós tekintélyét a jelenlegi személyeddel és pillanatnyi funkcióddal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. november 04. 07:04
Töröld magad a Színművészeti Főiskola hallgatói köréből, a közös osztályfotóból." Értettem, Sztarenki elvtárs!
teljesenertelmetlen
2020. november 03. 08:10
Milyen szép bolsevik mentalitás. És nagyon toleráns is egyben!
Harangláb
2020. november 03. 07:49
Tisztán látszik, hogy nem tudnak kilépni a saját véleménybuborékukból...Nem is értik, hogy a Rátóti szerepe, feladata nem az, hogy védje a törzsi szokásaikat, hanem az, hogy tegye a dolgát...
szalard
2020. november 02. 20:55
Ugyanebbe a Papagenoba írta Sodró Eliza nevű kiskurvinc a Vidnyánszky Attilát leukránozó és leoroszozó gyalázatos fröcsögését, most meg ez. Úgy tűnik ez a Papageno nevű portál a szárnyaikat próbálgató Nagy Blankák szócsöve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!