A genderszakértők 5: egyéb nyalánkságok

2020. december 21. 10:11

Tulajdonképpen az egész közeg hazugságokra, a tudományosság és szakértőiség hiányára épül.

2020. december 21. 10:11
Arany Virág
Mocskosul progresszív

„Ahogy már az eddigiekből is kiderülhetett, országunkban igen sokan akadnak, akik a »genderkérdések« szakértőiként szeretnek parádézni. Ebben a témakörben ez a posztsorozat sem teljes: pusztán az internet legsötétebb és legfortyogóbb bugyraiból gyűjtök össze példákat pár kiemelkedő szereplőről, akik a tágabb nyilvánosságban is töretlenül genderszakértenek. A sorozat zárófejezetében egyéb fergeteges példák segítségével azzal foglalkozom, hogyan érnek össze a genderszakértés eddig vizsgált szálai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. december 24. 11:17
A jövő lehetőségei: inszemináció (lefagyasztott spermiumok beültetése a kihordó hölgyekbe), Bér anyaság (a megtermékenyített petesejtet a magzatot kihordó, és megszülő hölgybe ültetik), a megtermékenyített petesejtet nem hölgybe, hanem egy alkalmas kihordóba, és megszülőbe ültetik. Az első kettő már napi gyakorlat, a harmadik még a jövő zenéje. Az mindegyikből látszik, hogy a férfiból, a szaporodáshoz, csak a spermium szükséges. Persze, az élet nem csak a szaporodásból áll. Vízió: Egy nő évente megérlel kb. 13 petesejtet, a 10 milliós népesség fenntartásához, 80 éves átlagéletkort feltételezve, kell kb.10 ezer nő, egy férfi kb. 1000 nő megtermékenyítéséhez elegendő spermiumot termel, ez azt jelenti. hogy az inszeminációt végző férfiak elegendőek lesznek a spermium előállítására is. Az így létrejövő népesség tevékenységéről ráérünk akkor gondolkodni, ha ez a népesség létrejön. Ebből látható, hogy a migránsokra semmi szükség nincs. Gender téma ezzel lezárva, mert így mindenkinek van inszeminátora és kihordója.
lvjtn
2020. december 21. 19:10
a kilencvenes évek elején, amikor azelső gender kurzusok megjelentek a magyar egyetemeken, azért ez nem ilyen elmebeteg őrültség volt. jogos dolgokat pedzegettek, amiket férfiként is simán tudtam értelmezni és támogatni, mint mondjuk az üvegplafon rossz dolog, a biológia nem írja elő, kinek mihez lehet tehetsége, egyéb ilyen klasszikus feminista áláspontok, ami mára simán realitás. de milyen messze került a permanens forradalom ettől, hogy letenyerelte a neomarxista identitáspolitia ezt is... mára olyan őrjöngő fúriák uralják ezt a témát, akik kábé öt percre vannak attól, hogy egy új rote armee fraktiont alakítsanak
civis72
2020. december 21. 14:16
A libernyákizmus kitermelte ezeket a közveszélyes állatokat
istvanpeter
2020. december 21. 12:20
A gender az emberi hülyeség egy új veszélyes szintje, amit az internacionalista liberális vörös felforgató hálózat terjeszt és művel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!