A pénisznek látszó csiklók, amelyektől Európa jövője függ

2020. december 12. 13:35

A teljes társadalmat érintő számos követelésük között van, hogy mindenkinek kötelessége legyen azt gondolni róluk, amit ők állítanak magukról.

2020. december 12. 13:35
Arany Virág
Mocskosul progresszív

„Akik olvassák a transzneműséggel kapcsolatos híreket, azok tudhatják, hogy a transzneműlobbi nem elégszik meg azzal, hogy elérje: senkit se érjen diszkrimináció azért, mert olyan ruhában jár, amilyenben akar, azt gondolja magáról, amit akar. A teljes társadalmat érintő számos követelésük között van, hogy mindenkinek kötelessége legyen azt gondolni róluk, amit ők állítanak magukról, felszámolják a nők biológiai nem alapú jogi védelmét, a nemi alapon szegregált tereket, mint például az öltözőket, és a biológiai nem valóságát egyenesen tabusítsák. Emlékezhetünk többek közt J.K. Rowling közelmúltbeli esetéből, hogy ha valaki kimondja azt, hogy menstruálni a nők tudnak egyenesen egy ellenük irányuló boszorkányüldözést kockáztat meg.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. december 15. 06:00
"..........pénisznek látszó csiklók,.." NŐKNEK LÁCCÓ HÉTFEJŰ SÁRKÁNYOK!
Zaj001
2020. december 13. 16:46
Nagyon szomorú, hogy ezzel a bonyolult pszichiátriai tünetegyüttessel valaki nem kap orvosi kezelést. Miért kell erről cikket írni? Más ember betegsége nem tartozik a nyilvánosságra, amíg nem kezd dühöngeni, felőlem füstifecskének is gondolhatja magát.
lendvaiildiko
2020. december 13. 10:58
Kétféle megoldás létezik: (i) 5 esztendő az Alföldön, 2-3 lakható tanyaépület, tyúkól, istálló, tenyészállatok, ló, eke, kapa, kasza, vetőmagok, fúrt kút. A terület nem elhagyható, saját maguk termelnek meg mindent, amire szükségük van. (ii) konzervatív muszlim államban egy konzervatív faluközösségben élés....
ujujuj
2020. december 12. 23:47
Az egészen pikáns, hogy aki genderistának áll, az arra készülhet fel, mint a komcsik a múlt században. Az alapszabály az, hogy hiába vagy az elitcsapat része, a kevésbé radikálisat taposnod kell, a radikálisabbak meg téged taposnak, így verseny van, ki éri el az elmebaj legmagasabb fokait. Akik egymással szövetkeznek, hogy a világot jobbá tegyék, hamar ráebrednek, hogy mindenki az ellenségük. Így a világ jobbátételéből a frusztráció levezetése és megelőző csapások sorozata lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!