Amíg Papp Dániel és Dobos Menyhért állnak a közmédia élén, ...

2020. december 03. 10:26

... addig Szájerről is elhitetik sokakkal, hogy csak rablórömit játszottak a házibulin.

2020. december 03. 10:26
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Amíg ők vannak a közmédia élén, ne is reméljünk változást!

Sokan azt remélik, a Szájer-ügy majd megrendíti a Fidesz támogatottságát. Csakhogy, amíg Papp Dániel és Dobos Menyhért állnak a közmédia élén, addig Szájerről is elhitetik sokakkal, hogy csak rablórömit játszottak a házibulin. A propagandamédiából kiszivárgott botrányos hangfelvételek nyilvánosságra kerülése után tettünk fel kérdéseket Szél Bernadett és Szabó Szabolcs képviselőtársaimmal az MTVA hírhamisító vezérigazgatójának és a Duna Médiaszolgáltató vezetőjének. Azt igyekeztünk megtudni, ki milyen felelősséget vállal az elhangzottakért. A válaszok itt olvashatóak, de a lényeg: a pofátlan urak egyáltalán nem engednek semmiféle politikai nyomásgyakorlásnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2020. december 05. 03:58
Csak hazudni vagytok képesek. Egyáltalán nem igaz, hogy ezerrel mosdatják a Szájert a jobboldali médiában, ahogy terjesztitek.
Marula
2020. december 04. 08:20
Fejezzuk be a mondatot: "Amíg Papp Dániel és Dobos Menyhért állnak a közmédia élén, ..." addig te, lukas zokni, a zoknid stoppolod.
konfucius
2020. december 03. 23:20
Lófaszdoktor, most épp buzizol? Hát mekkora egy tróger lelked van már neked?
Vakfolt
2020. december 03. 19:00
Ákcyról süt, hogy sose hívták házibuliba, de ha el is ment, a kertben csapkodott a parázsló bottal két vbk után, míg azok akik számítanak, üvegeztek, vagy vetkőzős pókert játszottak a hátsó szobában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!