Korrupciós matekpélda

2020. december 06. 07:52

3,3 milliárdot keresett valaki a nyomorunkon.

2020. december 06. 07:52
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Lengyelországban 700 millió forintnak megfelelő zlotyért építettek 65 fős mobil járványkórházat, 12 intenzív ággyal. Hány forintot loptak el Pintérék, ha Magyarországon 5 milliárdért építettek 160 fős konténerkórházat, szintén 12 intenzív ággyal?Sajnos a kérdés nem elméleti: a mi kiskunhalasi kórházunk 5 milliárdba került, a lengyel Boluslawiec járványkórháza 700 millióba. Ha az ágyszámmal arányosan számolunk, a mi kórházunknak 1,7 milliárdba kellett volna kerülnie. A megoldás tehát: 3,3 milliárdot keresett valaki a nyomorunkon. Igaz, a mi kórházunkat gyönyörű, többszörös, magas, szögesdróttal megerősített kerítés veszi körül.

CSAK TUDNÁM MIÉRT???? (Ha valakinek van kedve, kérdezze meg Müller Cecíliától, hogy a szögesdróttal a kórházat akarták védeni vagy fordítva, a külvilágot a kórháztól?) Lengyel barátainkat ezek szerint lopásban még előzzük akkor is, ha azért ott is 8 millió zloty lett a 6-7 milliós, kezdetben becsült árból. A végére még egy kis matek: ha az egész kiskunhalasi kórház 5 milliárd és 160 ágy van benne, mennyibe került egy ágy? Ezt számolják ki Önök és utána annak is nézzenek utána, az összegből mekkora családi ház építhető például! A lengyel kórházról az alábbi linkeken olvashatnak (fordítóprogram segítségével), köszönöm kint élő honfitársunknak, hogy felhívta rá a figyelmet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. december 07. 01:03
https://i.imgur.com/gLSiVG8.jpg
Kanmacska
2020. december 06. 22:32
Szar, mocsok állat vagy Lófaszházy!
civis72
2020. december 06. 20:31
ezt a bunkót...soha nem épített még semmit az látszik ...ott kezdődik , hogy két üres telek sem kerül ugyanannyiba
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 06. 14:39
#ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT #ALÓNAKAFASZÁT
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!