Adjon Isten minden jót, minden jót

2021. január 01. 14:36

... sérti közösségi alapelveinket.

2021. január 01. 14:36
Hamar Dániel
Facebook

„A Muzsikás 1982-es felvételével szerettünk volna köszönteni mindenkit:

»Adjon Isten minden jót, minden jót«

Nem sikerült, a Youtube letiltotta:

»... sérti közösségi alapelveinket«

Egy népdal.

Boldog Új Évet, kedves Youtube!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. január 01. 23:59
Big Bráner Nem a faszbúk vagy a megosztó cenzorál, ha nem a gazdáik, az amerikai mélyállam. Egy német fedőcéget tudok, ami a Festo, ahol nagyon sok, magasan képzett IT szakember gereblyéz csúcsfizetésért, de a munka javát robot-szubrutinok végzik, és a keletkeztetett adatbázisba betekintést engednek a szolgálatoknak is. Mint ahogyan az internet szolgáltatók is hozzáférnek valamelyik héjához, minél közelebb a Gazdához, annál mélyebben. Emberi beavatkozás valóban csak azon IP -címek alatti forgalom esetén valószínűsíthető, amire valaki vagy valami kitűzte a célkeresztet. A pikáns az egészben az, hogy nemcsak magánszemélyekről gyűjtögetnek, hanem a vállalati forgalomba is belelátnak ezen szoftvereken hagyott kiskapuk segítségével. Gyakorlatilag olyan adatot szereznek meg, amilyet csak akarnak. Mindenről és mindenkiről, és még csak nem is kell a neten lógni hozzá. Már a hardver hidegen is "tud" olyasmit, amiről még csak beszélni se tudunk, mert azt se tudjuk, mit és hol keressünk. Drága pénzért és önként telepítünk olyan készülékeket, amik lehetővé teszik a totális lehallgatásunkat napi 24 órában, és (milliméteres pontossággal) a tartózkodási helyünk környékének még részletesebb megfigyelését, kapcsolataink hálózatba rendezését.
hlgyor
2021. január 01. 21:41
Kokárda vagy maszk? Győr, 2021.01.01.11 óra, Kossuth híd (Horthy híd). Miután a sokadik maszk nélkül sétáló embertársunkat kerültünk ki nagy ívben, a szűk helyen Boldog Új Évet kívánva megkérdeztem a szembenjövő pártból, miért nem viselnek maszkot. Válasz :... ci Orbán ne mondja meg, hogy ki viselhet kokárdát és kinek kötelező a maszk. Ő már tud valamit? Márc. 15. Nagyapa,aki 3 hónapja nem találkozhatott gyermekeivel, unokáival. (Elnézést, nem tudtam más hova írni.)
alkaloidablog
2021. január 01. 19:21
Aki érti, hogy mi történik, az azt is érti, hogy innen már nincsen visszaút. A mára kialakult helyzet, az ideológiai nyomás biztosan fegyveres elnyomássá fog terebélyesedni. Csak az a kérdés mennyire gyorsan. És az, lesz-e érdemi ellenállás. Ha lesz, az a Harmadik Világháborút fogja jelenteni, ha nem lesz, az lehet, hogy annál is rosszabbat.
Rugo
2021. január 01. 18:33
A Facebook ellen minden lehetséges módon védekezni kell. Listázni a Facebooknak dolgozó embereket! Nemzetbiztonsági kockázatként kezelni őket. Büntetni őket, ahol csak lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!