Hadházy Ákos morális mélyrepülése

2021. január 05. 08:38

A baloldal „újabb Korózs Lajosa” riogat arról, hogy az ellátórendszer nem bírja a terhelést.

2021. január 05. 08:38
Korompay Csilla
Magyar Hírlap

„A baloldal a járvány kitörése óta azzal riogat, hogy az ellátórendszer nem bírja a terhelést.

A Momentum-szövetséges Hadházy Ákos, a baloldal „újabb Korózs Lajosa” a járvány elleni védekezés első vonalában küzdő intézményekről terjeszt olyan fotókat, amelyek hitelességéről saját bevallása szerint még ő sincs meggyőződve.

Még alig kezdődött el az új év, és Hadházy Ákos – korábban fideszes, majd LMP-s, most épp a Momentumba tartó, jelenleg független országgyűlési képviselő – már a második Facebook-posztjában igyekszik lejáratni a magyar egészségügyet.Január 2-án állítólag a Korányi-kórház Covid-osztályáról és az ottani vacsoráról tett közzé fotókat, beismerve, a képek valódiságáról nem tudott meggyőződni, ám akitől kapta, őt hiteles forrásnak tartja. A tegnap megosztott fotókról pedig azt írta, a Semmelweis Egyetem Balassa utcai épületében készültek, ám sokat elárul „informátorának” megbízhatóságáról, hogy az országgyűlési képviselő úgy fogalmaz: ha az általa elmondottaknak csak a fele helytálló, akkor nem is igazán Bergamóhoz, hanem Ukrajnához vagy Oroszországhoz kellene hasonlítani a helyzetet.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. január 05. 14:34
2017. (!!!) okt. 9. Hadházy lélegeztetőgépek duplaáras beszerzéséről kérdezi Orbán Viktort. Érdemes megfigyelni a válaszát, majd felrobban https://www.youtube.com/watch?v=Mi_4BnPyn_g
istvanpeter
2021. január 05. 14:10
Mocskos félnótás strici, aki már azt sem képes felfogni, hogy ő maga mekkora orbitális marha.
Pandaka pygmaea
2021. január 05. 09:24
"Ötödik hadoszlop A vírusnak vannak szövetségesei is. Kétféle szövetségese van az ellenségnek. Az egyik az, aki tagadja a vírust, tagadja a járványt, tagadja a veszélyeket, tudatosan nem tartja be a védekezés szabályait. Ők az ellenség elsődleges szövetségesei. Egy másfajta, másodlagos szövetségese az ellenségnek az, aki rombolja a honi egészségügy hitelét, azaz az elsődleges frontvonal reputációját, aki kétségbe vonja bármelyik engedélyezett vírus elleni fegyver (vakcina) érvényességét, aki híreket hamisít, aki nem szándékosan, de hányavetiségből nem tartja be a kötelező korlátozó intézkedéseket, aki mindig, mindenkor megkérdőjelezi annak hitelességét, hogy a kormányzat is érdekelt a vírus leküzdésében. A kritika mindig indokolt, a hiteltelenítés egy ilyen helyzetben nehezen igazolható. Kétségtelenül igaz, hogy a kettő között időnként nehéz különbséget tenni, de azért sikerrel meg lehet kísérelni. Tehát az ellenség ötödik hadoszlopa Magyarországon is létezik. Folyamatosan meg kell őket nevezni, mert folyamatosan jelen vannak. Egy háborúban ugyanis mindig tudni kell, hogy kikre lehet számítani, és kikre nem. Akikre lehet számítani, azok partnerek abban, hogy az önvédelem sikeres legyen: hogy egzisztenciánk a legkevesebb sérüléssel túlélje ezt a világháborút: hogy szabadságunk helyreálljon."
Sola Scriptura
2021. január 05. 09:16
A kérdés az, hogy mi a valóság. Egy újságíró ilyenkor szépen fogja magát, beballag a kórházba, meggyőződik Hadházy állításainak valóságtartalmáról és ezt dokumentáltan leírja. Ez volna a sajtó feladata, kezicsókolom. Amit itt olvasunk, az kb. a semmi habosítása, adatok nélküli hangulatkeltés. Ennyire lenézitek már az olvasóitokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!