A DK-s Niedermüller Péter utcára teszi a 100 Tagú Cigányzenekart

2021. február 25. 12:18

A Magyar Örökség- és Hungarikum-díjas együttes 12 éve próbált a VII. kerületi Erőművházban, eddig!

2021. február 25. 12:18
null

Ahogy korábban megírtuk, felröppent a hír, hogy a VII. kerület DK-s polgármestere Európa egyetlen zsidó televíziója mellett a 100 Tagú Cigányzenekart is kipaterolhatja a VII. kerületből. Ennek ma jött el a napja, a Riporter stábja a helyszínről jelentkezett.

„A DK-s Niedermüller Péter ma utcára teszi a 100 Tagú Cigányzenekart! A Magyar Örökség- és Hungarikum-díjas együttes 12 éve próbált a VII. kerületi Erőművházban, eddig! Niedermüller libsi janicsárképzőt költöztet az épületbe! Hamarosan élőben közvetítjük a 100 Tagú Cigányzenekar kiköltözését az épületből!” – írja a Riporter.

Oldalukon élőben közvetítették, ahogy a zenekar tagjai az utcán zeneszóval vesznek búcsút bevett próbahelyüktől.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. február 28. 09:54
Utcazenészek. Nem is tudom, most az Újbudapesten lehet zenélni az utcán? És közterületfoglalási díjat szednek? El tudom képzelni róluk.
Kristály
2021. február 25. 21:30
Meg örüljünk hogy nem deportál az a gusztustala hüllő de lehet az lesz a következő lépése.
Türelem
2021. február 25. 20:25
Ma beszéltem néhány cigány barátommal, akik rám való tekintettel eltekintettek a nyílt zsidózástól, én meg eltekintek annak felidézésétől, amit a balliberálisokról mondtak. Marosvásárhelyen is a magyar cigányok voltak a gerincesek, 22-ben is ezt ígérik itthon. A balliberálisok, zsidók által cigányozott Orbán Viktor támogatását.
Saksafar
2021. február 25. 20:09
Jujujj, ebből baj lesz. Ja nem, ha a baloldal csinálja, akkor úgy fasza, ahogy van. Ha ezt a jobboldal csinálná, már tele lenne fosva vele az egész világ, az EP-től a Washington Post-ig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!